Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Pana la urma m-am oprit la acest top, mi se pare dragutel si da posibilitatea de a-l modifica fiecare dupa preferinte:tip maieu, cu spatele gol, etc.Eu sper sa va placa si va astept cu drag Conditii: -poate participa oricine are postat un lucrusor facut de mana ei; -1-2 poze din timpul lucrului, si produsul finit; -dimensiunile sunt la alegerea fiecareia, partea din fata trebuie sa fie ca si modelul. PERIOADA DESFASURARII CONCURSULUI:27 martie-10 mai VOTAREA:11-12 mai Spor la lucru! miriam attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| E dragutz!!!Vine vara m-am saturat de frrrig!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Miriam felicitari!La concursul asta cred ca voi participa si eu.Imi place topul si cred ca s-ar potrivi de minune pt fiica mea.Dar sa vad ce fac cu timpul... |
|
| Carla, Mirela ma bucur ca va place, am avut insomnii din cauza asta... Doar ca tre putina creativitate, schema nu este foarte clara, insa asta nu lipseste la crosetarese Mai am ceva poze in plus, daca o sa trebuiasca. Timpul se poate prelungi , nu-i batut in cui.Asa ca va astept.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Si mie imi place tema ,iar topul e superb.Numai ca nu inteleg bine poza cu schema.Nu ai poza un pic mai mare ? |
|
| mariana71 wrote:Si mie imi place tema ,iar topul e superb.Numai ca nu inteleg bine poza cu schema.Nu ai poza un pic mai mare ? Mariana am , doar ca nu este chiar ca si modelul...cum am mai spus , tre putina creativitate. Uite acum o pun... Se vede ca bluzita facuta dupa ea, nu este ca si topul, ma refer la cercul de inceput. Te astept cu mare drag, ai la cine sa faci topuri, iti admir fetele la fiecare postare de-a ta miriam attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dragutel topul.bravo ca lai ales asa poate vine mai degraba caldura.spor la fete. |
|
| dana, multumesc! Te astept si pe tine! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi place mult cel multicolor ,dar nu inteleg schema.Pare lucrat putin in V. |
|
| Oana, ma bucur ca iti place!!!! Schema care am pus-o mai jos, este mai clara...o sa incep si eu in cateva zile,acum lucrez de zor la un bolero pe care trebuie sa-l termin.
|
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| imi place mult, sper sa reusesc sa termin jachetica si sa incep topul |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Miriam,topul multicolor este superb!Frumoasa tema ai ales ,eu nu promit ca voi participa la concurs dar poate voi incerca in timpul pe care il am macar sa incerc sa-l fac ,mi-a intrat la inima topul asta.Fetelor care participa succes si cred ca voi avea si eu nevoie de ajutor ....daca! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumos,foarte frumos topul,sa aveti mult spor va doresc..eu nu promit nimica! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| aveti idee cam ce cantitate de fir ar intra...? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Eu as vrea sa-l fac ,dar nu deslusesc schema . Mult spor sa aveti fetelor ! Carmenalina,dat fiind ca trebuie un fir mai subtirel,intra in jur de 200gr. |
|
|