Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Timea ,ai cumva si o schema la primul set???? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| Super idee,am sa ma antrenez si eu in acest concurs,sper sa reusesc sa fac fata.La cate modele superbe am vazut pentru inspiratie m-ie greu sa rezist.Pacat ,ca nu am vazut mai repede,am terminat azi un set pentru mezina familiei(deocamdata),dar asta e...nu ma dau batuta. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| http://www.liveinternet.ru/users/3798319/blog/page124.html la pagina asta am gasit modelul( ultimul), sunt ceva explicatii in ruseste....
si am mai gasit un set dragut pentru fetite la pag. http://www.liveinternet.ru/users/3798319/blog/page30.html timea attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Superbe modele pentru inspiratie, mai ales pentru fete. Am inceput si eu pentru baiat jacheta. Vreo doua saptamani o sa fiu plecata si cand ma intorc postez si eu ce am inceput Sa aveti spor! |
|
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| Buna seara fetelor! Azi m-am hotarât si mi-am facut cont, dar va urmaresc de mult timp. Vreau si eu sa particip la acest concurs. Înca nu m-am hotarât ce voi face dar ma gândesc si trec la treaba! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| florentinam wrote:Buna seara fetelor! Azi m-am hotarât si mi-am facut cont, dar va urmaresc de mult timp. Vreau si eu sa particip la acest concurs. Înca nu m-am hotarât ce voi face dar ma gândesc si trec la treaba!
In primul rand, bun venit! Referitor la participarea la acest concurs, cu regret iti spun ca nu vei putea, asta deoarece " Pot participa la concurs si vota doar membrele inscrise pe forum pana la data inceperii concursului.". Este o conditie pusa de organizatoarea concursului. Dar, ramanand alaturi de noi, te vei putea inscrie la urmatoarele . Spor la lucru ! Abia astept sa ne arati ce ai mesterit pana acum. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stiti ca eu sunt o persoana maleabila,daca nimeni nu are nimic impotriva,as acccepta-o pe florentina in concurs.astept parerile voastre!stiu ca a fost mereu asta conditia de a participa la concursuri,dar se mai pot face si exceptii,nu? |
|
| florentinam wrote:Buna seara fetelor! Azi m-am hotarât si mi-am facut cont, dar va urmaresc de mult timp. Vreau si eu sa particip la acest concurs. Înca nu m-am hotarât ce voi face dar ma gândesc si trec la treaba! florentina,bun venit printre noi,eu te accept cu draga inima in concurs,sa vedem si celelalte fete ce spun! |
|
| Multumesc! Nu vreau sa supar pe nimeni. Am vazut ca pot participa cele înscrise pana sa înceapa concursul, dar aveam un dubiu. Concursul începe mâine, dar a fost anuntat mai demult. Si era o problema. Acum înteleg. Nu-i nimic. Poate la viitoarele concursuri voi participa si eu. Pana atunci mai exersez. O zi frumoasa tuturor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| pai concursul incepe abia maine, daca nu mai sunt si alte conditii care sa-i ingradeasca dreptul de a participa, eu nu vad de ce sa nu o primim...eu personal sunt de acord. ca nu a inceput inca nimnei sa lucreze, din cate am observat eu...spor la lucru!!!! |
|
| florentinam wrote:Multumesc! Nu vreau sa supar pe nimeni. Am vazut ca pot participa cele înscrise pana sa înceapa concursul, dar aveam un dubiu. Concursul începe mâine, dar a fost anuntat mai demult. Si era o problema. Acum înteleg. Nu-i nimic. Poate la viitoarele concursuri voi participa si eu. Pana atunci mai exersez. O zi frumoasa tuturor! ai dreptate,a fost scaparea mea cu data inceperii concursului,cum mai am alte 2 concursuri incepute nici nu mai stiam exact ce si cum.poti participa linistita si fii sigura ca nu ai suparat pe nimeni! te asteptam cu drag cu creatiile tale,ai sa vezi ca te vei simti bine printre noi! |
|
| Multumesc frumos! O zi frumoasa! |
|
| Si eu zic ca o putem primi in concurs, stiu ce frustrant e sa nu poti participa pt ca ai intarziat 2-3 zile cu crearea contului... Oricum nu castigarea concursului este neaparat un scop, si sa ne simtim bine, sa mai invatam chestii noi unele de la altele etc. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Florentinam bine ai venit printre noi.Sper sa te simti bine aici.Nu stiu daca e corect sa participi la concurs. Am mai vazut fete care se inscriau pentru concursuri,apoi dispareau definitiv.Nu sunt rea,nu particip la concurs,doar spun ce stiu.Cine doreste,poate participa la urmatorul,ca sunt concursuri mereu.Plus ca nu am vazut inca nimic lucrat de manutele tale. |
|
| Buna Mirela! Tare mult îmi doresc sa pun si eu poze cu ce am lucrat pana acum, dar sunt praf. Nu stiu sa pun poze. Asta da problema. Abia am reusit sa-mi pun o poza de profil cu niste brose facute de mine, macar atât sa arat si eu pana reusesc sa descopar cum pun poze pe forum. O zi frumoasa! |
|
|