Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Are cineva schema de la rochita din pagina 2 postata de Bireanamaria ?este o rochita raglan in zig zag(in 10 august a fost postata ,imaginea 31)cu o palariuta facuta din hexagoane.multumesc mult |
|
| sa-i facem galerie ancutei, o asteptam sa termine si ea setul si apoi...la vot |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| MMarinella wrote:Are cineva schema de la rochita din pagina 2 postata de Bireanamaria ?este o rochita raglan in zig zag(in 10 august a fost postata ,imaginea 31)cu o palariuta facuta din hexagoane.multumesc mult m pus schema la rochite crosetate 2 |
|
| multumesc |
|
| mariana...iosefina frumoase seturi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2012 Mesaje: 46
| buna , sunt iozefina , am av laptopul defect iar dupa ce l-am primit nu am mai putut sa intru cu vechea parola , asa ca am facut alt cont cu numele arnaut. va multumesc pentru aprecieri si pt ca tot nu s-a terminat conc nostru adaug si salopetica baietelului. prietena mea a nascut gemeni si am vr sa le ofer un cadou facut de mine cu mare drag. arnaut attached the following image(s):
|
|
| iozefina,ce frumoase seturi ai facut! contacteaza administratorului forumului si nicoleta a avut aceeasi problema si s-a rez. ancuta,mai ai mult? sambata as vrea sa inchid concursul |
|
| unde tr sa intru pentru a contacta administratorul.ms |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Pana sambata termin, maine ma apuc de imbinat patratele |
|
| arnaut wrote:unde tr sa intru pentru a contacta administratorul.ms iozefina,in administrare,la probleme tehnice. |
|
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| iozefina...ce frumuseti,bravo daca te rog frumos,ai putea sa-mi spui cum ai lucrat aceste salopetele,marimea crosetei ,diagrama, model |
|
| salopetutele le-am inceput de sus raglan. sunt cam ptr 6 luni. , crosetele nu se potrivesc ca nr, eu am 2-3 cu acelas nr dar vf este diferit. am inceput cu un lant de 76 ochiuri, cand l-am terminat, la cel de-al 2 rd am impartit ptr raglan;12 ochiuri, in urmat pic dublu-2ochilant -pic dublu-in , apoi 12 pic duble, in al13-lea pd-2ochi lant-pd,24 pic duble, in al25-lea -pd-2ochi lantn -pd, 12 pic dble,in al 13-lea -pd-2ocilant-pd, 12 pic duble la rd urmat am crescut tot asapd-2ochi lant-pd pana cand am ajuns la subrat.am unit fata cu spatele iar la rd urmat am crescut la 2 ochi ptr ai da largime. am lucrat pana la jumatatea spatelui , apoi am mers circular cu fata si spatele. cand am aj intre picioare am =ales jumatatea si am despartit cracutii. am scazut la primul rd cate 2 ochiuri la inceput si la sfarsit, la rd 2 cate un ochi la inceput si la sf de rd,apoi am mers pana jos cand am mai scazut un ochida, unul l-am lucrat, apoi iar unul scazut/....ptr a face bentita aia de jos. am mai lucrat 3 rd drepte apoi celalalt cracut si apoi manecile.daca nu ai inteles ceva striga ca te ajut
|
|
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| multumesc mult pentru detalii,daca nu inteleg in timpul lucrului voi stigaaaa... |
|
| super salopetele iozefina |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| In sfarsit am terminat setul, maine dimineata fac poze si le pun pe forum, acum sunt foarte obosita si ma gandesc ca ar iesi mai bine pozele la lumina naturala. Va multumesc ca m-ati asteptat si pe mine si nu ati inchis mai repede concursul |
|
|