Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Iozefina ,reusit setul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| pun si eu poze cu setul complet la purtator :)... imi cer scuze pentru claritatea pozelor..sunt facute cu telefonul si, pe deasupra, nici baietelul nu a prea vrut sa stea, dar a trimis un zambet pentru toti cei care ii vad poza florymarry attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor
Am si eu in lucru un set ,dar nu stiu daca il termin. |
|
| florry,a iesit bine setul! imi poti pune o poza eventual doar cu setul? mariana,un pic de galerie? |
|
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| da, ildi...o sa pun poza maine, cu setul, fara purtatorul nazdravan o sa fac poza la lumina, cu aparatul
edit later: poze facute cu aparatul ...acum se vede si culoarea adevarata florymarry attached the following image(s):
|
|
| florry,arata tare bine! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| Multumesc frumos Ildi! |
|
| dat fiind ca ne suprapunem cu alte 3 concursuri daca inchidem duminica,ma gandeam sa mai prelungim un pic,asa termina si ancuta si mariana.pe saptamina viitoare,zic ca e bine. |
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Daca tot s-a prelungit termenul , am mai facut un set .... autostrada claud160 attached the following image(s):
|
|
| FLORY ce scumpel e!!!si bubu si setul CLAUD foarte oaches setul tau si interesant |
|
| BLEAUMIHAELA ti-a iesit tare frumos,imi plac mult culorile! IOSEFINA ce bombonica de set ai facut |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| claud supetb setul. ai o schema la masinute?
|
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| iozefina wrote:claud supetb setul. ai o schema la masinute?
nu am schema , le-am facut dupa ochi. 15 ocji de lant 4 randuri de picioruse simple,apoi 6 ochi de lant , picior dublu sau triplu peste 3-4 ochiuri , 3 ochi de lant si inca un piciorus dublu sau triplu peste 3-4 ochi. se adapteaza la grosimea firului |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| multumesc claud ptr raspuns |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| ildi wrote:dat fiind ca ne suprapunem cu alte 3 concursuri daca inchidem duminica,ma gandeam sa mai prelungim un pic,asa termina si ancuta si mariana.pe saptamina viitoare,zic ca e bine.
Stateam pe gandiri daca sa particip sau nu,dar acum trebuie ,nu? |
|
|