Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| cum va spuneam va pun pozele cu setul terminat, fetita mea nu a vrut sa stea la poze, aparatul numai merge, scuze
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihaela,arata foarte frumos setul! insa,ptr parada finala,eu zic sa faci zilele astea o poza cu mai multa lumina,sa scoata in relief culorile,ar fi pacat sa pun aceasta poza,cind setul e atit de frumos! sper sa nu te superi pe mine! |
|
| nu stai linistita, o sa incerc maine pe ziua, sa vedem daca reusesc |
|
| mai pun o poza:
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Se mai poate prelungi o saptamana? Mai am inca de lucru , cateva patrate de facut si apoi de asamblat. Imi pare rau ca v-am facut din nou sa prelungiti concursul |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| am terminat salopetuta si botoseii, dk se prelungeste conc poate reusesc sa fac si caciulita , dk nu intru in concurs cu setul acesta si cu cel de la pg18 cu ursuleti. plec 3 zile din loc asa ca nu am cum sa va mai urmaresc . bafta si spor la lucu Atasamente: 1.htm 110 KB, salvati 340 ori. 2.htm 110 KB, salvati 296 ori. 3.htm 111 KB, salvati 274 ori. 5.htm 112 KB, salvati 254 ori. 4.htm 111 KB, salvati 232 ori.
|
|
| ancuta_24 wrote:Se mai poate prelungi o saptamana? Mai am inca de lucru , cateva patrate de facut si apoi de asamblat. Imi pare rau ca v-am facut din nou sa prelungiti concursul da,ancuta,am intrebat si mai inainte si cred ca ti-am trimis si pm.bine,inchidem si aici duminica viitoare in
6 octombrie! mult spor! |
|
| nu stiu dk se vad pozele la voi , ca nu stiu ce mi-a facut baiatul la calc
iozefina attached the following image(s):
|
|
| iozefina wrote:am terminat salopetuta si botoseii, dk se prelungeste conc poate reusesc sa fac si caciulita , dk nu intru in concurs cu setul acesta si cu cel de la pg18 cu ursuleti. plec 3 zile din loc asa ca nu am cum sa va mai urmaresc . bafta si spor la lucu iozefina, am vazut acum,ce frumos arata!superb!si botoseii ce frumosi sunt! nu se vad imediat,trebuiesc descarcate,dar le-am vazut!doarultima de la botosei se vede dar e prea mare nu se prea intelege cind dai click sa o maresti,lasa asa,am salvat cea cu setul intreg,salopeta cu botosei. mihaela, pare ok poza,bascuta imi place la nebunie! |
|
| multumesc pentru apreciere. am reusit si cu pozele iozefina attached the following image(s):
|
|
| iozefina wrote:multumesc pentru apreciere. am reusit si cu pozele ce dulcic e setul |
|
| ildi wrote:iozefina, am vazut acum,ce frumos arata!superb!si botoseii ce frumosi sunt! nu se vad imediat,trebuiesc descarcate,dar le-am vazut!doarultima de la botosei se vede dar e prea mare nu se prea intelege cind dai click sa o maresti,lasa asa,am salvat cea cu setul intreg,salopeta cu botosei. mihaela, pare ok poza,bascuta imi place la nebunie! multumesc |
|
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| iozefina wrote:multumesc pentru apreciere. am reusit si cu pozele Iozefina este superb setul!!! Felicitari! O zi frumoasa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Iozefina...ce set dragalas |
|
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| ildi wrote: da,ancuta,am intrebat si mai inainte si cred ca ti-am trimis si pm.bine,inchidem si aici duminica viitoare in
6 octombrie! mult spor!
Multumesc! |
|
|