Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| Foarte frumoasa vestuta Florymarry! Ildi am mai facut si eu un set, intamplator ce-i drept. Am vrut sa fac o vesta din ramasite cum spun eu si tot a mai ramas, asa ca am facut o bentita. De unde imi era frica ca nu-mi ajunge firul, pana la urma a iesit o bentita. Pitica mea e fericita. Concurenta mare la gradinita! Te doare mintea cu piticii din ziua de azi. O sa le pun azi. O zi frumoasa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| florentinam wrote:Foarte frumoasa vestuta Florymarry! Ildi am mai facut si eu un set, intamplator ce-i drept. Am vrut sa fac o vesta din ramasite cum spun eu si tot a mai ramas, asa ca am facut o bentita. De unde imi era frica ca nu-mi ajunge firul, pana la urma a iesit o bentita. Pitica mea e fericita. Concurenta mare la gradinita! Te doare mintea cu piticii din ziua de azi. O sa le pun azi. O zi frumoasa! bine,oricum probabil va trebui sa o asteptam si pe iozefina daca se hotareste sa termine setul.o zi buna si tie! iozefina,imi lipste poza finala la caciulita asta si botoseii-bascheti ildi attached the following image(s):

|
|

| Am reusit sa fac poze dar doar pe jumatate. Sunt zapacita rau, pandispan, rufe, copil, poze, mancare, etc Cine spune ca mamicile care stau acasa sunt odihnite si fericite sunt niste fraieri. Sunt zile in care clachez pur si simplu. Acum am facut repede repede poze si apoi fuga la masina de spalat ca maine vrea sa se imbrace cu vesta. Si uite asa am uitat sa fac poze pt concurs. Imi cer scuze Ildi! Maine dimineata fac si pozele pt concurs.
 Aici era cand lucram si disperam ce fac cu gaurile alea. Apoi mi-a venit ideea si a iesit ceva zic eu.

Aici am folosit un nasture gri dar numai gri nu a iesit in poza. Asta-i setul meu. Sper sa va placa, pitica mea e fericita. Maine pun poza pt concurs. O seara frumoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari e frumoas |
|
| florentina,dragutzo,nu te stresa cu poza,cind ai vreme.pina duminica e timp.apropo,arata tare frumos setul tau!felicitari! noroc ca am parcurs topicul azi de la cap la coada si am gasit ca lipsesc poze finale clau,iti trimit si pm ptr sigurantza,ai postat fustitza asta la inceputul concursul,ai zis ca mai adaugi ceva sa devina un set,am sarit eu peste ori nu este poza finala?e posibil sa nu o fi vazut eu,ca netul asta,ca melcul... ildi attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| fustita a ramas neterminata . am ramas fara ata si n-am mai reusit sa cumpar. sorry , retrage-o din concurs. |
|
| claud160 wrote:fustita a ramas neterminata . am ramas fara ata si n-am mai reusit sa cumpar. sorry , retrage-o din concurs. pacat,iesea frumoasa! am crezut ca era o eroare a mea,ok o retrag,daca zici tu.mersi,clau |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| ildi wrote: pacat,iesea frumoasa! am crezut ca era o eroare a mea,ok o retrag,daca zici tu.mersi,clau
o sa o termin eu candva
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| ildi intru in concurs cu setul de la pg 18, cel cu ursuleti, si am mai terminat o salopetuta si pana duminica fac si botoseii si caciulita la ea. |
|

Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| ildi wrote:flory,ce frumoasa vestutza! te astept cu caciulita! cine mai are de finalizat? duminica se incheie concursul! Eu mai am de lucrat la paturica, ma straduiesc sa o termin, daca nu resusec pana vineri, ma retrag din concurs |
|

| Am reusit sa fac poza.
 O seara frumoasa! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| foarte frumoasa vestuta florentinam |
|
| ancuta, sigur vom mai prelungi 1 saptamina,asa ca dai bataie cu paturica florentina, reusit setul! |
|

| Multumesc frumos! Asa ma bucur ca mi-a iesit! Este a doua vesta crosetata pe care o fac. O seara frumoasa! |
|
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| ma primiti si pe mine in concurs?
|
|
|