Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| ildi, carmen alina felicitari pentru seturilr superbe iozefina, spor in continuare |
|
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Fetelor, in ultima vreme nu am mai avut timp sa intru pe forum si daca intram putin, ma uitam in fuga la ce ati mai lucrat. Ati crosetat niste seturi superbe EU inca mai am la paturica, nici caciulita nu am facut-o. Sper sa termin setul pana la sfarsitul lunii |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Foarte frumoase toate! Felicitari fetelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| gata si eu cu setul daca ma primiti gagaritz attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| ce frumos e modelul asta il aveam si eu in minte zilele trecute |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stela,mersi mult! ancutza,mai e timp,daca e nevoie,repet,prelungim! maria,e superb setul,imi plac toate si jacheta si palariutza e mortala! si apropo,bine ai venit in concurs!ce ma bucur,am atitea participante... |
|
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Gagaritz,m-ai lasat fara cuvinte...superb setul.Ai ceva schema dupa care ai facut..partea de sus,partea de jos...?
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| gagaritz e f f f foarte frumos |
|
| gagaritz wrote:gata si eu cu setul daca ma primiti woooooowww ,e superb |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| gargariza,intradevar e un set nemaipomenit,iar culoarea este suuuuperba ildi,setul este foarte frumos,nici nu trebuie impopotonat mai mult,chiar de ar fi pentru o fetita iozefina,mandra este papusica cu setul ei |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| vai de mine scuze ,am gresit,iozefina spor in continuare la lucru miculaiciuc,frumoasa papusa cu setul ce il poarta |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Cate seturi frumoase . Felicitari tuturor. |
|
| trandafirul-rosu wrote:gargariza,intradevar e un set nemaipomenit,iar culoarea este suuuuperba ildi,setul este foarte frumos,nici nu trebuie impopotonat mai mult,chiar de ar fi pentru o fetita iozefina,mandra este papusica cu setul ei mersi dragutzo! totusi daca era ptr fetitza i-asi fi pus si floricele ...si botoseii cu perlutze , iar caciulitza cu floricica.numai diminutive... |
|
| Ildi frumos setul gargaritz forte frumos .ti lam admirat si pe Fb. |
|
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| am inceput si vestuta florymarry attached the following image(s):
|
|
|