Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| E frumos clau |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| claud160 wrote:L-am terminat. Am ales varianta a doua pt ca se aseza mai bine. super |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| foarte frumos claud |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| va multumesc tuturor. mamibogdan , daca ii pun nasturei si pe partea cealalta cred ca se poate. azi am terminat si botoseii , dar acum ma grabesc asa ca pun poze mai tarziu . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| fetelor ce nebunie pe aici |
|
| Si pozele promise
Offtopic ... am dus setul d-nei de la magazin si imi spune ca nu ii place nici asta nici cel roz ca se vede ca nu sunt facute de masina claud160 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| claud160 wrote:Offtopic ... am dus setul d-nei de la magazin si imi spune ca nu ii place nici asta nici cel roz ca se vede ca nu sunt facute de masina Clau, nu te supara, pentru astfel de persoane nu trebuie sa te enervezi. Nu vreau sa folosesc un limbaj indecent si de aceea nu voi pune eticheta pe astfel de persoane care nu inteleg unicitatea si frumusetea lucrulul de mana de calitate...si auzi remarca: se vede ca nu sunt facute la masina...hahaha... Mie imi plac foarte mult, si crede-ma...sunt exigenta |
|
| clau,arata foarte bine! din pacate,sunt si acele persoane care nu apreciaza lucrul de mana! |
|
| Nu asta m-a deranjat mai mult ci faptul ca stia ca sunt de mana si luni cand i-am aratat setul roz a fost foarte incantata ( ca vrea neaparat ) si azi imi zice ca nici acela nu i-a placut. Pai la ce a mai zis sa mai fac si de baieti? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Clau e foarte frumos setul |
|
| E superb setul. |
|
| va multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| pot sa intru si eu in concurs
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| claud nu te mai supara , setul este superb , pacat ca sunt prea putine pes care apreciaza lucrul de mana. si eu lucrez dar nu am reusit sa vand , fac mai mult ptr colege si vr 2 prietene care au nascul. bulgaru super setul , nu mai zic de fotomodel |
|
| claud160 wrote:Nu asta m-a deranjat mai mult ci faptul ca stia ca sunt de mana si luni cand i-am aratat setul roz a fost foarte incantata ( ca vrea neaparat ) si azi imi zice ca nici acela nu i-a placut. Pai la ce a mai zis sa mai fac si de baieti? nu face caz.sunt si oameni suciti,azi itispun asa si maine se intorc,cunosc o gramada... |
|
|