Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ildi, un set superb, ca de invingatoare. Madanuta, ce pacat intr-adevar... Setul e minunat Claud, Eu as merge pe prima varianta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| clau si eu tot prima varianta as alege! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| oare cum sa-l fac cu 2 fete? :018: daca pun nasturi pe ambele parti? |
|
| claud160 wrote: oare cum sa-l fac cu 2 fete? :018: daca pun nasturi pe ambele parti? da,trebuie sa pui nasturi pe ambele fetze,cosi cei 2 nasturi impreuna. alina,ma magulesti! e prima mea paturica,de aceea am ales un model simplu,apoi si faptulca e baietel nu ma prea avantajeaza,nu prea ai de ales la modele. in schimb,cele ptr fetitze,le faci mai bine,cu flori,cu margelutze,briz-briz-uri |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi...ce set frumos si ce culoare dulce claud....eu tot pe prima varianta as merge....
madanuta....dulcic si setul tau...
ce frumuseti am vazut pe aici
offtopic....Ildi, cum vrei sa faci paltonasul Juliei?ai vreun model? |
|
| kmn wrote:Ildi...ce set frumos si ce culoare dulce claud....eu tot pe prima varianta as merge.... madanuta....dulcic si setul tau... ce frumuseti am vazut pe aici offtopic....Ildi, cum vrei sa faci paltonasul Juliei?ai vreun model? carmen,in primul rand mersi mult ptr apreciere. in ceea ce priveste paltonasul tricotat,cu torsade vreau sa-l fac neaparat.na,ca ma facut involuntar si rima uita-te,daca vrei,in celelalt concurs cu poncho,cardigan tricotate,mi-au postat fetel o gramada de modele cu torsade si este un modle postat de ailemac,primul mov,imi place foarte mult |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| ildi wrote:chiar daca nu pot participa,ma latur cu un set ptr un bebe ce trebuie sa se nasca la inceputul lui octombrie,am facut caciulita si botoseii si la paturica mai am...nu prea mult insa.pina saptamina viitoare sper sa-l termin.
Foarte frumos setul! Imi plac mult botoseii, am vazut ca ai pus si schema, o sa incerc si eu sa fac botosei. Pitica mea nu prea sta cu papuci in casa, ma gandesc ca asa o sa-i fie mai bine la picioare. Multumim frumos pt schema! O seara placuta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| madanuta wrote:Ildi, ai schema la botosei? Sunt superbi! Uitati si setul meu, poate ii fac si botosei, dar, chiar daca restul participantelor ar fi de acord, nu particip la concurs. Multumesc Ildi pentru incredere. Daca mai apare vreo comanda si mai fac vreun set, particip.
Si setul asta e frumos foc! Ar fii o concurenta apriga si cu el in concurs. Asa e mai frumos! O seara placuta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Multumesc frumos! Am facut si o pereche de botosei! Clar, nu imi place sa fac botosei... Ieri am facut un puloveras si azi doar o caciulita si o pereche de botosei...hmm...prea multa migala... |
|
| madanuta wrote:Multumesc frumos! Am facut si o pereche de botosei! Clar, nu imi place sa fac botosei... Ieri am facut un puloveras si azi doar o caciulita si o pereche de botosei...hmm...prea multa migala... daca iontri la botosei crosetati , am pus ieri ceva poze si sunt chiar usor de facut. problema e ca nu stiu cum sa atasez tutorialul ca e pdf si e prea mare. |
|
| florentina, mersi mult! madanuta,sa stii ca au mers repede,azi dimi i-am facut botoseii in citeva ore,cei de fetitze imi iau mai mult timp,odata am lucrat toata dimineata doar la prins perlutzele...trebuie doar sa-ti intri in màna |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Spor la treaba fetelor , sinteti niste harnicute ! |
|
| L-am terminat. Am ales varianta a doua pt ca se aseza mai bine. claud160 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Felicitari Claud, arata super bine Nu se poate folosi si pe partea cealalta? Adica sa fie cu 2 fete |
|
| clau,a iesit foarte frumos! evident,tu esti mai aproape si-ti dai seama mai bine cum arata! |
|
|