|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Gagaritz,foarte frumoasa jacheta.Marilum,jacheta este foarte interesanta.Iozefina,este foarte reusita salopeta. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| claud160 wrote:super !!! trebuie sa ne spui cum ai facut modelul
Va pun niste imagini cu modelul, nu am o schema dar cred ca va descurcati

E usor si foarte de efect |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte frumos , felicitari , multumim pentru descrierea modelului ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iosefina ce scumpica e salopetica! marilum....e bestiala jachetica!!!!!! |
| victoria,mersi! iozefina,frumoasa salopeta! spor in continuare! luminita,ce frumos arata setul! am inteles ca nu este poza finala,mai faci si fusta? |
| Multumesc
Ildi ma refeream la fusta din celalalt concurs. Acest set este gata jachetica cu caciulita |
| Marilum wrote:Multumesc Ildi ma refeream la fusta din celalalt concurs.  Acest set este gata jachetica cu caciulita ok,luminita,stiu fusta,cea gri din concursul lui carmen.ai fir subtire la aceea,in ce stadiu ai ajuns? sa ai mult spor in continuare! |
| Multumesc Merge foarte greu, dar iese frumos. Fac maine o poza si postez unde am ajuns
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow, ce fete harnicute pe aici, imi plac toate
iozefina...salopetica ta are nasturi la spate?, cum ai facut la rascroiala dintre picioare? ai o schema? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| marilum,este nemaipomenit de interesant,felicitari,multumim pentru model,ma voi apuca si eu de un astfel de model iozefina ,salopeta este foarte reusita |
|
| Superba jachetica. Imi place mult de tot ca are 2 fete. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Marilum, Gagaritz, Iosefina lucrati impecabil. Felicitari! Imi place ca aduceti modele noi care sa ne incante privirea! Nu am rasfoit si paginile din urma, astept parada concurentelor. Va fi greu de votat! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| kmn , salopeta are 3 nasturasi la spate. am inceput cu raglan de la gat , iar cand am aj am pe la mijlocul spatelui am unit capetele rd, deci am mers circular o bucata. ptr rascroitura am impartit lucrul in doua parti si am scazut acolo unde vine intre picioare la primul rd 2 ochiuri lainceput si apoi 2 la sf rd, la rd 2 am scazut 1 la inceput si 1 la sf de rd apoi am mers drept cat am consid ca tr lung si la margine am scazut la 2 ochiuri 1 ochi-2 randuri si apoi 3 rd drept. sper ca ai inteles , daca nu striga...si voi rasp
|
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Iozefina e foarte frumoasa salopeta.Esti tare vrednicuta!Ai facut o gramada de lucrusoare. : |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Interesanta chestie si atat de simpla si de draguta! multumim. |
|
|