Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dragele mele, iata-ne la un nou concurs a carui tema este SETUL CROSETAT PTR COPII
se poate lucra orice tip de set:vestutza cu caciulita,caciulitza cu fular,cu manusi,cu papucei,orice va trece prin minte si a-ti avea nevoie ptr copilasii vostri.orice model si orice culoare,sunteti libere sa dati frau fantaziei voastre ptr a crea lucrusoarele dorite.
Concursul se va desfasura in perioada 21 august-30 septembrie 2012.
Se voteaza in perioada 01-02 octombrie, castigatoarea va fi anuntata pe 03 octombtrie 2012.
Pot participa la concurs si vota doar membrele inscrise pe forum pana la data inceperii concursului. Se va posta macar 1 poza din timpul lucrului si 2 poze cu produsul finit. Nu se admit dispute.Orice observatie o astept pe PM.
Va astept numeroase si va doresc mult spor la lucru! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| super eu si stiu ce set va fi. ata o am ,modelul il stiu. numai timp sa am .
ildi. super tema |
|
| timp eu cred ca este destul,daca nu,prelungim.eu nu am nici o problema. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| ildi super tema .asa poate fiecare sa creeze cea ce are nevoie.cred ca o sa ma bag si eu.modele vrei?pana te hotarasti eu postez cateva Flavyafetitza attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super tema !Poate ma mobilizez si eu sa-i fac ceva Iuliei! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Ildi,super tema...de data aceata intru si eu in concurs...acum pot alege ce-mi doresc si ce stiu sa fac... |
|
| ma bag si la asta....pana acuma m-am inscris la 3 dar nu m-am apucat de nimic |
|
| mersi mult ptr modelele de inspiratie! o sa mai caut si eu sa vad ce mai am prin arhiva! cine mai are modele,o rog frumos sa le posteze! ildi attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| sunt luate tot de pe aici , dar .. claud160 attached the following image(s):

|
|
| apropo,ca tot am vazut in 2 modele de inspiratie,poate fi si paturica cu ceva asortat,sepcuta,jachetica,ce vreti voi! claud,mersi! si cum majoritatea modelelor sunt ptr fetitze,rog pe cine are si ptr baietei sa posteze.mersi mult,dragelor! diana,nu-i nimic,las ca o sa te mobilizezi tu! tfetelor,ma bucur mult ca va place noua tema!cum tema e foarte vasta,sper sa fie multe concurente! |
|

| cred ca o sa se inscrie si fiica-mea . azi a invatat sa faca ... lant |
|
| ei,da o primim si julia mea a invatat sa faca lant de prin iarna... si acolo a ramas.fetitza ta are parca 8 ani? au vreme sa invetze |
|

| ildi wrote:ei,da o primim si julia mea a invatat sa faca lant de prin iarna...  si acolo a ramas.fetitza ta are parca 8 ani? au vreme sa invetze face 7 sapt viitoare. momentan are un metru de lant |
|
| claud160 wrote: face 7 sapt viitoare. momentan are un metru de lant
scuza-ma,nu mai stiam exact.mi-ai mai spus pe cind faceam fustita cu volanase.multi inainte,deci,anticipat! julia a facut vreo 4-5 lanturi luuuungiii si le-a si cusut de elastice de par si le-a dat cadou prietenelor ei,cica sa fie ca si o suvita... |
|

| ildi wrote:scuza-ma,nu mai stiam exact.mi-ai mai spus pe cind faceam fustita cu volanase.multi inainte,deci,anticipat! julia a facut vreo 4-5 lanturi luuuungiii si le-a si cusut de elastice de par si le-a dat cadou prietenelor ei,cica sa fie ca si o suvita... multumim. buna idee cu suvitele si apropo de fustita cu volanase , a fost foarte amirata in Anglia |
|
|