Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| „A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.” (Nichita Stanescu)
VA INVIT LA UN NOU CONCURS
Am cautat un model care sa se potriveasca sezonului. Am dorit de asemenea sa las imaginatia voastra sa lucreze, asa ca tema este Esarfa pentru o toamna racorasa.....
Mie imi place provocarea... si cred ca si voua si de aceea am sa postez mai multe modele de esarfe, cu format diferit, dar si scheme diferite, care sa se plieze pe gusturile voastre. Se pot face unul sau mai multe din modelele expuse .
Pot participa membri inscrisi pe forum pana la data inceperii concursului si se vor posta 1 sau 2 poze din timpul lucrului.
Data inceperii concursului e 15/10/2011 si se termina in 27/11/2011, cu posibilitate de prelungire daca este cazul..... Data votarii 28 si 29/11/2011. SPOR LA CROSETAT DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR
carmenalina attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| carmenalina imi place |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| yupiiiii,exact ce am nevoie chiar am fost contactata de la un magazin de lux s-a lucrez pt ei ,si cu asa ce va am s-a incep ,am s-a fac saluri diferite |
|
| ma bucur nespus de mult, am cautat sa fie cat mai diversificat, pentru fiecare personalitate....
si pentru cine doreste si ceva mai floral..... carmenalina attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce-mi place tema !Sigur vor participa multe fete ! |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| frumoasa tema |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumoasa tema |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super tema!!!Chiar am nevoie de un sal
Superrrrrrrr!!!!Ma bucur pentru tine! |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
|
multumesc draga mea
sper s-a fie ok .trebuie s-a dau facrura si maine am o intalnire cu patroana s-a vad daca vrea factura chiar pe tot ca asa n-o sa-i pot lucra mult ca se prea incarca sotul meu si e gru la inpozit . dar oricum e bine ca ma plateste cu bani faini . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| flori1972 wrote:multumesc draga mea sper s-a fie ok .trebuie s-a dau facrura si maine am o intalnire cu patroana s-a vad daca vrea factura chiar pe tot ca asa n-o sa-i pot lucra mult ca se prea incarca sotul meu si e gru la inpozit . dar oricum e bine ca ma plateste cu bani faini .
Mult succes maine si sa luati decizia cea mai buna de comun acord.Stiu cum este cu impozitul |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce tema frumoasa.....de mult cochetez cu ideea... poate fi orice model dorim noi? Flori.....bafta maine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| ce faine sunt toate salurile si esarfele! minunate! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| am si eu cateva modele georgyana attached the following image(s):
|
|
| poate fi orice sal!!! ideea e sa vi se potriveasca cel mai bine, si sa va simtiti minunat atunci cand il veti purta.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Superb, de mult vroiam sa imi fac unul. La concursul asta particip si eu, sper sa il termin in timp util . |
|
|