|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| pcinfo wrote:Eu vad cam asa: Incepi de jos, pui nr de ochiuri care crezi ca ai nevoie (poti face o monstra de vreo 15 ochiuri, masori si vezi cate iti trebuie). Faci cam 6 ochiru bob de orez de fiecare parte, restul doar pe fata. Cam la 6 randuri scazi cate un ochi din cele de pe fata, chiar langa cele in bob de orez. Cand ajungi cam prin talie, incepi si scazi mai dez, la 4 randuri, de cateva ori, pe urma mergi drept. Cand ai aproape lungimea dorita, faci 5-6 randuri bob de orez pe toate ochirile, fara sa uiti de gaiicile pentru nasturei (scazi 2 ochiuri pe care le pui pe ac randul urmator), pe urma inchei.
Faci la fel si spatele, dar nu inchei toate ochiurile lasi 6-7 ochiri pentru bretelute de fiecare parte, pe care le lucrezi tot in bob de orez pana ai lungimea dorita.
Aaaaa... vezi sa ai numar impar de ochiiri.
Sper sa te descurci, daca e ceva poti intreba
Mersii mult..am sa incerc sa vad ce iese |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| camelia,tu esti o comoara la casa omului! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Mihaela(mami de gemeni),ITI PUN POZE SA VEZI CAM CUM AM FACUT, La pliseuri nu am scazut decat intre randuri la ochiurile de pe dos acolo unde am pus cerculetele.dar la toate sirurile de pe dos care vin intre pliseuri. apoi la partea de sus am facaut un model care cedeaza si 2 siruri fata, 2 spate si 2 laterale am mers cu cate 1 ochi intre model in loc de 3 ochi.Daca nu intelegi ceva mai intreabama. Apropo,,nu cred ca am pus poza cu rochita gata,,maine o imbrac pe Lucy sa o vedeti. gabyta attached the following image(s):

|
| gabyta wrote:Mihaela( mami de gemeni),ITI PUN POZE SA VEZI CAM CUM AM FACUT, La pliseuri nu am scazut decat intre randuri la ochiurile de pe dos acolo unde am pus cerculetele.dar la toate sirurile de pe dos care vin intre pliseuri. apoi la partea de sus am facaut un model care cedeaza si 2 siruri fata, 2 spate si 2 laterale am mers cu cate 1 ochi intre model in loc de 3 ochi.Daca nu intelegi ceva mai intreabama. Apropo,,nu cred ca am pus poza cu rochita gata,,maine o imbrac pe Lucy sa o vedeti. Gabyta multumesc frumos pentru explicatii am inceput pe 270 de ochi, lucrez cu andrele de 3. Am facut vreo 10 randuri pana acum. Sper luni sa va arat cat am lucrat la sarafan. |

Inregistrat: 1/12/2013 Mesaje: 33
|
Multumesc din suflet ,mi-ar fi fost imposibil acum sa mai caut fiecare pagina sa vad de gasesc ceva. |

| pcinfo e o idee f buna. ailemac a fost fff draguta si mi-a dat schema si ildi avea dreptate se scade abia sus.Totusi eu am inceput pe ochi cam multi cred,credeam ca se scade din model si nu mai desfac. La ultimele 2-3 randuri de model voi incerca sa fac ca la rochita aratata de tine.Le amestec,vad eu ce-o iesi Va multumesc frumos!!! Sunteti deosebite
|

| kmn wrote:raluca...sa-ti traiasca puiutii, bine ai revenit, frumos inceput... spor fetelor
multumesc mult spor Mihaela (mami de gemeni) |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Mami_de_gemeni wrote:Gabyta multumesc frumos pentru explicatii am inceput pe 270 de ochi, lucrez cu andrele de 3. Am facut vreo 10 randuri pana acum. Sper luni sa va arat cat am lucrat la sarafan. Mult spor mami abia astept sa vad ce faci 
Hai sa va pun si rochita lui Lucya,,nici macar nu mi-am dat seama ca eu nu am mai ppus poza cu ea gata. gabyta attached the following image(s):

|
| ce faina-i si rochita si fetita =)) |
|

Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| Gabyta fffff frumoase rochita si fetita. vreau sa-i fac o rochita in genul asta fiicei mele dar nu stiu de ce mie imi ies bobitele asa adunate si bombate, si daca apas pe ele intra inauntru gordana982 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Gabyta,e superba rochita!!!Si Lucya,e o frumusete de fata!!!Pupici... |
|
| gabyta superbe si fetita si rochitica |
|