Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Claud frumoasa ..sa ai spor si la cealalta!!!! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| claud....frumoasa posetuta.... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa Claud |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miriam,felicitari ptr tema concursului! claud ti-a iesit o minunatie de plic! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am inceput si eu ceva insa nu stiu daca o sa reusesc sa si termin! |
|
| Eu maine ma duc sa imi caut ceva material de matase si ma apuc de o posetuta. Daca nu fac din Catania.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu am inceput cu Flavia - nu o sa fie chiar de gala dar sper sa-mi iasa frumoasa ! Miriam te rog spune-mi daca trebuie sa fie neaparat de ocazie sau merge si de purtare de zi cu zi? |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Eu maine ma duc sa imi caut ceva material de matase si ma apuc de o posetuta. Daca nu fac din Catania.
se gaseste la tine acest fir? |
|
| ildi wrote: se gaseste la tine acest fir?
La matase te referi? Cu siguraanta, in Kaufhof au foarte multe tipuri de fire. Abia astept sa merg maine o tura acolo.
|
|
| Maine imi aduce o prietena niste fire, nu mai stiu ce marca imi aratase data trecuta(un tip de bumbac cu vascoza) foarte lucios. Abia astept sa incep gentuta |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am revenit din miniconcediu cum spun astia pe la tv Ma bucur ca propunerea mea prezinta interes pt voi, si deabia astept sa va vad creatiile VA doresc spor la lucru tuturor!!! |
|
| roxinthya wrote:Eu am inceput cu Flavia - nu o sa fie chiar de gala dar sper sa-mi iasa frumoasa ! Miriam te rog spune-mi daca trebuie sa fie neaparat de ocazie sau merge si de purtare de zi cu zi? Roxi,sigur o sa iasa frumoasa din Flavia....totusi, sa aiba ceva "tenta" de ocazie daca o faci si pt concurs, zic eu...ca tu o porti cand vrei la o adica Eu va fac galerie |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 128
| fetelor mult spor!! asta am facut eu saptamina trecuta si am zis sa va arat poate se inspira cineva eu nu particip la concurs!!! rika attached the following image(s):
|
|
| Rika, ce frumoase sant dar de ce nu participi la concurs? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 128
| le-am facut inafara concursului(o comanda) nu am poze din timpul lucrului |
|
|