Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| In primul rand scuze pt intarziere Am vazut ca se lucreaza de zor la rochii, fuste, bluze , topuri, dresuri etc... in curand si croset irlandez, si m-am gandit sa propun un accesoriu la frumusetile pe care voi le faceti cu atata drag: o poseta de gala! Vine sezonul nuntilor, asa ca ceva personalizat fiecare femeie isi doreste... adoram sa fim unicate!
Se accepa in concurs orice poseta, plic care sa fie crosetate. Sau mai poate fi o poseta de gala, de care ne-am plictisit, si o reconditionam(dupa cum o sa va arat eu un exemplu) insa nu se accepta ca reconditionare, doar aplicarea unei flori crosetate la o poseta, plic de gala.Deci in mare parte trebuie sa fie acoperita de croset. Referitor la fir, cred ca ar merge matase, bumbac in amestec cu vascoza sau lurex etc....fiecare ce doreste.
Concursul se va desfasura in perioada 23 aprilie-20 mai 2012. Se voteaza in perioada 21-22 mai, castigatoarea va fi anuntata pe 23 mai 2012.
Pot participa la concurs si vota doar membrele inscrise pe forum pana la data inceperii concursului. Se va posta macar o poza din timpul lucrului si 2 -3 poze cu produsul finit. Nu se admit dispute.Orice observatie o astept pe PM. Cu acestea va doresc spor la lucru si va astept cu mare drag
Atasez cateva poze pt inspiratie, si va astept si pe voi cu alte modele.
miriam attached the following image(s):
|
|
| Si exemplul de reconditionare a unei posetute si a unui plic, l-am facut anul trecut, dar acum i-a venit randul la pozat. Deci, am crosetat o imbracaminte la poseta si plic, am folosit-o la amandoua, si a fost admirata. Aceasta este poseta inainte...
...si dupa.
Plicul inainte...
...si dupa.
Am cusut cu fir de papiota sa fie fixat pe poseta/plic ,in asa fel sa se poate desface usor la nevoie.In poze la plicul gri, nu este fixat cu nimic, l-am imbracat doar pt poze.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Minunata idee ai avut. |
|
| Mami_de_gemeni sper sa fie asa, si sa placa fetelor noastre dragi Te astept si pe tine |
|
| miriam wrote:Mami_de_gemeni sper sa fie asa, si sa placa fetelor noastre dragi Te astept si pe tine Dupa ce termin vestuta de la celalalt concurs, fii sigura ca imi fac o posetuta. Mai ales ca se apropie cu pasi veriginosi aniversarea casniciei mele.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Extraordinar, miriam! |
|
| Bereea te astept si pe tine Cateva modele fara schema din pacate... miriam attached the following image(s):
|
|
| miriam attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2012 Mesaje: 54
| Excelenta idee!!! |
|
| Si o poseta mai altfel facuta miriam attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|
| miriam wrote:Si o poseta mai altfel facuta Interesanta posetuta.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| miriam wrote:Bereea te astept si pe tine
din pacate, eu nici nu stiu sa tin croseta in mana |
|
| bereea wrote:
din pacate, eu nici nu stiu sa tin croseta in mana
O parere: la ce torturi ies din mainile tale, sigur si cu croseta ai face lucruri minunate....multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2012 Mesaje: 54
| miriam, interesanta poseta! |
|
|