Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| diana-andreea wrote:ce fain e!!!!!!!!!!!!!!!!1 doamne,nici nu am apucat sa incarc toate pozele si sa ma intorc la mesaj si tu dejalle-ai vazut... |
|
| Diana sa folosesti cu placere frirele primite. Ildi e foarte frumos paltonasul Juliei.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Superba jacheta!!!!! Domnisoara zici ca e din revista! |
|
| stelave wrote: Superba jacheta!!!!! Domnisoara zici ca e din revista! mersi,dragelor,julia era obo,alergase toata ziua cu prietena ei |
|
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ildi e superb,cata ata a intrat si cu ce andrele ai lucrat?si eu vreau sa fac unul bv |
|
| laly,e lana destul de groasa,au intrat 650grame cu andrele nr 6. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/22/2012 Mesaje: 17
| Ildi, super paltonasul si te felicit pentru cat de frumos l-ai lucrat. |
|
| erin wrote:Ildi, super paltonasul si te felicit pentru cat de frumos l-ai lucrat.
|
|
| ildi:1 e minunat premiul mai ales ala degade.si ce generoasa esti. 2 paltonul e beton.nu te dezminti deloc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi ! foarte frumos paltonasul si Iulia o frumusete ! Va pup si va imbratisez [ ai captusit paltonasul?? ] |
|
| endy wrote:Ildi ! foarte frumos paltonasul si Iulia o frumusete ! Va pup si va imbratisez [ ai captusit paltonasul??  ] inca nu,tot mai studiez cu ce.... danutza,merci draga mea! va pupic pe amindoua! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Ildi !
|
|
| ildi wrote: inca nu,tot mai studiez cu ce.... danutza,merci draga mea! va pupic pe amindoua!
Si eu as vrea sa captusesc paltonasul finutei mele, desi deja l-a luat la purtare, dar m-am gandit ca daca ii pun captusala il poate lua si cand se mai raceste. Eu m-am gandit la ceva gen fleece, dar inca nu am gasit de cumparat prin zona... am gasit doar material matlasat, dar nu ma incanta ideea. |
|
| pcinfo wrote:
Si eu as vrea sa captusesc paltonasul finutei mele, desi deja l-a luat la purtare, dar m-am gandit ca daca ii pun captusala il poate lua si cand se mai raceste. Eu m-am gandit la ceva gen fleece, dar inca nu am gasit de cumparat prin zona... am gasit doar material matlasat, dar nu ma incanta ideea.
eu tot am mai intrebatsi pe altii,cunoscatori in materie,imi ziceau ca trebuie ceva ca sa alunece hainele cind se imbraca cuel,mie sincer,ala gen matase ce sepune la paltoane nu-mi place si imi da si senzatie de friggggg.asa ca mai studiez,ma gandeam la bumbac |
|
|