CONCURS-PONCHO,CARDIGAN,VESTUTA TRICOTATA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valentina
Scris: Tuesday, August 21, 2012 5:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
Ildi, multumesc! pupici Nu era nevoie sa faci exceptii numai pentru mine..., dar sunt fericita! Poate reusesc sa incep macar un paltonas din acela, ca mi-l doresc demult! Bine, nu pentru mine, e pentru o fetita de 3 anisori.

Carmen, si tu un paltonas vrei? Stii ce model iti doresti? Imi place firul cu care vei lucra.
pcinfo
Scris: Tuesday, August 21, 2012 6:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
M-am decis, fac ceva mai gros,ca sa poata fi purtat fara nimic peste. Eu ii zic paltonas, adica un pulover mai lung lol
ildi
Scris: Tuesday, August 21, 2012 10:40 PM

valentina wrote:
Ildi, multumesc! pupici Nu era nevoie sa faci exceptii numai pentru mine..., dar sunt fericita! Poate reusesc sa incep macar un paltonas din acela, ca mi-l doresc demult! Bine, nu pentru mine, e pentru o fetita de 3 anisori.

Carmen, si tu un paltonas vrei? Stii ce model iti doresti? Imi place firul cu care vei lucra.

pupici pupici pupici asa avem un sortiment mai variat de lucru si probabil vor fi mai multe fete interesate sa faca paltonase!
mikaela
Scris: Wednesday, August 22, 2012 1:52 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Valentina, am vazut ca tu ai lucrat o jachetica si o rochita mov la topicul tau. Mai aveai in plan si paltonasul ala de pe osinka. Incepusei sa explici la rochitica dar te-ai oprit la un moment dat, ai avut vreo schema ceva? Sau ai schema la oricare dintre ele? M-am indragostit de modelul asta de pe timpul cand l-ai lucrat tu, poate reusesc sa-l fac acum...computerlove

mikaela attached the following image(s):
67133.jpg001.jpg5267_rochite20fete.jpg

miculaiciuc
Scris: Wednesday, August 22, 2012 8:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/11/2012
Idi,super concurs,imi place ideea .Felicitari!
pcinfo
Scris: Wednesday, August 22, 2012 11:00 AM

Aseara dupa indelungi calcule, facute si rasfacute, ca sa impart ochiurile cum vreau eu, am reusit sa ma decid, si am si inceput lucrul. Va arat asa putintel cat am facut pana acum.

pcinfo attached the following image(s):
img_0001.jpgimg_0002.jpg

mimisor
Scris: Wednesday, August 22, 2012 12:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
pcinfo wrote:
Aseara dupa indelungi calcule, facute si rasfacute, ca sa impart ochiurile cum vreau eu, am reusit sa ma decid, si am si inceput lucrul. Va arat asa putintel cat am facut pana acum.

foarte fain iese
spor la treabamajoreta majoreta
Ruth
Scris: Wednesday, August 22, 2012 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
pcinfo mult spor e dragut majoreta
ligia27
Scris: Wednesday, August 22, 2012 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
pcinfo foarte frumos va fi . asteptam finalul.
diana-andreea
Scris: Wednesday, August 22, 2012 2:52 PM

ahhhh imi place la nebunie ce faci tu acolo!!!!!!!!!torsada aia cu gaurele m-a facut sa uit de minehohot hohot hohot asa mult imi place!!!!abia astept sa vad finalul!!!
spor la toate fetele!!!!eu inca nu m-am apucat ...intai vreau sa termin lucrul pt celalalt concurs apoi vin si-aici....inca stau in dubii:jaketa sau vestuta:012: :012: :012: :012: vestute oricum o sa fac vreo 4 -5 pt gradi ...dar si o jacketica are nevoie...hmmmmm greu de decisbanghead banghead banghead
pcinfo
Scris: Wednesday, August 22, 2012 3:03 PM

torsada cu gaurele e f simpla de facut. Pun schema aici poate o mai vrea cineva...

pcinfo attached the following image(s):
22.jpg

green_eyes_11
Scris: Wednesday, August 22, 2012 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/27/2011
Pcinfo, e foarte frumos inceputul tau! Imi place mult modelul, torsada cu gaurele e deosebita, multumim pt schema.
Spor in continuare!
valentina
Scris: Wednesday, August 22, 2012 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2007
Carmen, arata super inceputul! Lucrezi foarte frumos! newclap

mikaela wrote:
Valentina, am vazut ca tu ai lucrat o jachetica si o rochita mov la topicul tau. Mai aveai in plan si paltonasul ala de pe osinka. Incepusei sa explici la rochitica dar te-ai oprit la un moment dat, ai avut vreo schema ceva? Sau ai schema la oricare dintre ele? M-am indragostit de modelul asta de pe timpul cand l-ai lucrat tu, poate reusesc sa-l fac acum...computerlove

Mikaela, rochita am lasat-o in asteptare si inca nu m-am hotarat daca s-o continui sau s-o desfac de tot.

Jachetica am lucrat-o fara a avea o schema, dar am vazut un topic dedicat acestui model pe osinka. Acolo cred ca vei gasi si scheme. Stai nitelus sa caut.

Uite aici!
http://club.osinka.ru/topic-77742?&start=0
Sunt mai multe pagini, dar schemele sunt pe prima. Daca vrei ajutor la realizare, striga numai!

pcinfo
Scris: Wednesday, August 22, 2012 6:55 PM

Multumesc fetelor, sa aveti si voi spor!

hearts
tunderke
Scris: Wednesday, August 22, 2012 8:32 PM

Pcinfo frumos inceput. Spor in continuare. Cate ochiuri ai pus pe andrele?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.