Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ildi, multumesc! Nu era nevoie sa faci exceptii numai pentru mine..., dar sunt fericita! Poate reusesc sa incep macar un paltonas din acela, ca mi-l doresc demult! Bine, nu pentru mine, e pentru o fetita de 3 anisori.
Carmen, si tu un paltonas vrei? Stii ce model iti doresti? Imi place firul cu care vei lucra.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| M-am decis, fac ceva mai gros,ca sa poata fi purtat fara nimic peste. Eu ii zic paltonas, adica un pulover mai lung lol |
|
| valentina wrote:Ildi, multumesc!  Nu era nevoie sa faci exceptii numai pentru mine..., dar sunt fericita! Poate reusesc sa incep macar un paltonas din acela, ca mi-l doresc demult! Bine, nu pentru mine, e pentru o fetita de 3 anisori. Carmen, si tu un paltonas vrei? Stii ce model iti doresti? Imi place firul cu care vei lucra.
asa avem un sortiment mai variat de lucru si probabil vor fi mai multe fete interesate sa faca paltonase! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Valentina, am vazut ca tu ai lucrat o jachetica si o rochita mov la topicul tau. Mai aveai in plan si paltonasul ala de pe osinka. Incepusei sa explici la rochitica dar te-ai oprit la un moment dat, ai avut vreo schema ceva? Sau ai schema la oricare dintre ele? M-am indragostit de modelul asta de pe timpul cand l-ai lucrat tu, poate reusesc sa-l fac acum... mikaela attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Idi,super concurs,imi place ideea .Felicitari! |
|
| Aseara dupa indelungi calcule, facute si rasfacute, ca sa impart ochiurile cum vreau eu, am reusit sa ma decid, si am si inceput lucrul. Va arat asa putintel cat am facut pana acum. pcinfo attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| pcinfo wrote:Aseara dupa indelungi calcule, facute si rasfacute, ca sa impart ochiurile cum vreau eu, am reusit sa ma decid, si am si inceput lucrul. Va arat asa putintel cat am facut pana acum. foarte fain iese spor la treaba |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| pcinfo mult spor e dragut |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| pcinfo foarte frumos va fi . asteptam finalul. |
|
| ahhhh imi place la nebunie ce faci tu acolo!!!!!!!!!torsada aia cu gaurele m-a facut sa uit de mine asa mult imi place!!!!abia astept sa vad finalul!!! spor la toate fetele!!!!eu inca nu m-am apucat ...intai vreau sa termin lucrul pt celalalt concurs apoi vin si-aici....inca stau in dubii:jaketa sau vestuta:012: :012: :012: :012: vestute oricum o sa fac vreo 4 -5 pt gradi ...dar si o jacketica are nevoie...hmmmmm greu de decis |
|
| torsada cu gaurele e f simpla de facut. Pun schema aici poate o mai vrea cineva... pcinfo attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Pcinfo, e foarte frumos inceputul tau! Imi place mult modelul, torsada cu gaurele e deosebita, multumim pt schema. Spor in continuare! |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Carmen, arata super inceputul! Lucrezi foarte frumos!
mikaela wrote:Valentina, am vazut ca tu ai lucrat o jachetica si o rochita mov la topicul tau. Mai aveai in plan si paltonasul ala de pe osinka. Incepusei sa explici la rochitica dar te-ai oprit la un moment dat, ai avut vreo schema ceva? Sau ai schema la oricare dintre ele? M-am indragostit de modelul asta de pe timpul cand l-ai lucrat tu, poate reusesc sa-l fac acum...
Mikaela, rochita am lasat-o in asteptare si inca nu m-am hotarat daca s-o continui sau s-o desfac de tot.
Jachetica am lucrat-o fara a avea o schema, dar am vazut un topic dedicat acestui model pe osinka. Acolo cred ca vei gasi si scheme. Stai nitelus sa caut.
Uite aici! http://club.osinka.ru/topic-77742?&start=0 Sunt mai multe pagini, dar schemele sunt pe prima. Daca vrei ajutor la realizare, striga numai!
|
|
| Multumesc fetelor, sa aveti si voi spor!
|
|
| Pcinfo frumos inceput. Spor in continuare. Cate ochiuri ai pus pe andrele?
|
|
|