Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am terminat vestuta, mai am doar marginile de facut si apoi poza finala. Deja am inceput-o pe a doua. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| miha.raluca wrote:Am terminat! Mai lipseste fiermoarul,cu cel pe care il aveam am avut prol.Iau altul,si apoi revin cu poze la purtatoare Raluca este superb! Este visul oricarei fetite! Felicitari! O zi frumoasa! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Multumesc mult.Mihaela,observ ca ai lucrat pana tarziu, mult mult spor abia astept sa le vad O zi frumoasa si voua tuturor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/6/2010 Mesaje: 80
| gata Ildi , m-am conformat si am venit si cu pozele la purtator( facute cu telefonul de asta se vad asa ).
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
va pup fetele |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| ildi wrote:ligia,imi trebuie poza finala si la purtator daca e posibil adela ivanoiu si de la tine astept poza promisa la purtator ruth si timea,cit mai aveti de lucru,dragelor? pe duminica ne suprapunem cu alte 3 concursuri,cine mai are nevoie de timp,sa spuna mimisor,nasturii i-ai schimbat? petronela gav,tie cit iti mai lipseste? nu i-am schimbat pt ca nu am gasit altii mai frumosi si nici nu i-am imbracat m-am apucat de altceva si tot mi-am batut capul si nu imi mai arde de nasturi
raluca e tare frumos plovarasul,si diagreamele sunt tare frumoase
hihi adela ce smecheras mic ai acolo ii sta tare bine plovarasul,sa il poarte cu placere |
|
| ivanoiuadela9 cat de bine ai sta,copii dau tot farmecul la orice lucru,e tare mandru.sa-l poarte cu placere. multumesc mimisor |
|
| multumesc mimisor si miha . Astept sa vad si prichindeii vostri . |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| miha.raluca foarte frumos jerseul tau si destul de greu de realizat, impecabil lucrat felicitari |
|
| multumesc frumos. cate laude multumesc frumos fetelor,dar mai ales multumesc pt tot ce explicati,de la voi am invatat tot |
|
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
| BUNA FETELOR
Am vazut atatea lucruri splendide pe aici, va admir si eu lucrez mult pentru fetita mea am sa incarc pozele. Acum vin cu o rugaminte am gasit 2 modele care m-au vrajit vreau sa le fac fiicei mele daca aveti o descriere la ele va rog sa le postati multumesc mult.
si acum cele doua poze MELI attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Miha Raluca, a iesit superba jachetica! Diagrama e foarte frumoasa, chiar si pe dos , e lucrata f ingrijit.
Adela, e dragut tare puloverasul tau, iar flacaul pare mandru de ce i-a facut mami! |
|
| mie imi spui Green ..ii place tare mult gluga ca nu trebuie sa mai ia caciulita dimineata |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Eu am terminat vestuta, mai am doar marginile de facut si apoi poza finala. Deja am inceput-o pe a doua. miha,ce harnicutza esti! ca de obicei,se vedeca ti-ai revenit! adela,ce copilas frumos !mersi ptr poza! |
|
| Sper sa vin cu poza cat se poate de curad. Acum sunt bagata la bucatarie, fac un tort pentru prietena copiilor mei, maine mergem la ziua ei (face 2 anisori). |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| raluca e ffffffffffffffffoarte frumos puloverul mihaela mult spor |
|
|