|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pcinfo wrote:
Si eu as vrea sa captusesc paltonasul finutei mele, desi deja l-a luat la purtare, dar m-am gandit ca daca ii pun captusala il poate lua si cand se mai raceste. Eu m-am gandit la ceva gen fleece, dar inca nu am gasit de cumparat prin zona... am gasit doar material matlasat, dar nu ma incanta ideea.
eu tot am mai intrebat si pe altii,cunoscatori in materie,imi ziceau ca trebuie ceva ca sa alunece hainele cind se imbraca cuel,mie sincer,ala gen matase ce sepune la paltoane nu-mi place si imi da si senzatie de friggggg.asa ca mai studiez,ma gandeam la bumbac scuze,iar am postat de 2 ori,ca merge incet netul si eu tot click-click |
| pai ala e un motiv pt care matlasatul nu imi place, pt ca pe interior e gen matase, chiar daca are si stratul ala de material grosut ce tine cald. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Ildi...ce frumos ti-a iesit paltonasul....si ce domnisoara plina de atitudine ai!!!! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| ildi wrote:si cum jacheta juliei am inceput-o pe parcursul acestui concurs,il postez aici pina ma hotaresc in care categorie sa-l pun,era un cald azi dar julia a facut un efort si a pozat.are gluga si buzunare,care se vad mai putin... Cat e de frumos!!! Sa-l poarte sanatoasa |
| carmen,raluca,va multumim! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ildi wrote:si cum jacheta juliei am inceput-o pe parcursul acestui concurs,il postez aici pina ma hotaresc in care categorie sa-l pun,era un cald azi dar julia a facut un efort si a pozat.are gluga si buzunare,care se vad mai putin... pupici si mamei si fetei |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Ildi, e frumos tare paltonasul tau si domnisoara il prezinta minunat! |
| nicoleta,mihaela,mersi mult de tot! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| ildi wrote:si cum jacheta juliei am inceput-o pe parcursul acestui concurs,il postez aici pina ma hotaresc in care categorie sa-l pun,era un cald azi dar julia a facut un efort si a pozat.are gluga si buzunare,care se vad mai putin... Este superba! Imi place si modelul si culoarea. In ceea ce priveste captuseala asa se spune ca trebuie sa alunege, dar eu am cateva sacouri captusite cu jerse. Si asta nu aluneca dar merge si e super calduros. Sa-l poarte sanatoasa! Ai o fetita foarte frumoasa. O zi frumoasa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| ildi wrote:si cum jacheta juliei am inceput-o pe parcursul acestui concurs,il postez aici pina ma hotaresc in care categorie sa-l pun,era un cald azi dar julia a facut un efort si a pozat.are gluga si buzunare,care se vad mai putin... superb si ce talent are si giulia ta |
|
| florentina,mimisor,va multumesc! |
|
|