Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Multumim pentru intelegere si venim cu poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/lori16ro/album?.dir=1121re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lori16ro/my_photos
aici pentru ca pozele erau prea mari ca sa le pot atasa Deci in prima poza e Silvia din anul trecut scolar si in a doua e Iustina la serbarea de sfirsit de an in clI
iar poza de participare pentru concurs e a treia din acest an scolar |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Venim si noi cu fotografii pentru concurs.Andreea-Catalina in prima zi de scoala,clasa 1,printesa mea era foarte emotionata. aidaalex attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Lori uite ca ti le pun daca tu nu sti.Sper ca nu te superi pe mine.Poate la unele fete nu se deschide linkul.Asa e mai usor sa fie aici Rody attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Multumesc foarte mult Rody, la mine scria ca sunt prea mari (kb), si nu am stiut cum sa le micsorez ca sa le atasez
Si acum revin cu o poza din acest an scolar cu care participam la concurs . lori16ro attached the following image(s):

|
|

| lori16ro wrote:Multumesc foarte mult Rody, la mine scria ca sunt prea mari (kb), si nu am stiut cum sa le micsorez ca sa le atasez Cu placere iubita.De asta exista prietene |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pana acum s-au inscris la concurs -Mihaela 75 -Lori -Aidaalex
Nu mai e nimeni doritor?? Hai, ca pui de gradi cu rucsacel, am mai vezut pe aici !!! Miha va primi un mic premiu pentru promtitudine  |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Daca te uiti in urma vezi ca eu m-am retras si am urat bafta concurentilor |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miha te rog revino asupra deciziei, ce Diana nu merita sa participe si ea la concurs? |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mai...poza care o am eu nu arata realitatea.In anul acela am tuns-o baieteste, a fost si la mare si arata ca un pui de tiganus Dar cum zice lumea ca mai inportant e sa participi si nu sa castigi, o sa particip si eu cu puiul meu ciorica
Gata, am gasit una mai aproape de adevar.banchetul de la "Serbarea Abecedarului"
![]()  |
|

| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Este foarte bine Miha ma bucur ca te-ai razgindit |
|

| Azi e ultima zi de inscriere !!! Nu mai sunt doritori ??? Va asteptam de maine la vot !!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Si noi pe ultima suta de metri, dar nu stiu care e mai "scolareasca", pentru ca ei mai mult se joaca acum , asa ca pun un mic colaj.

|
|

| Adriana, bine ai venit !!
INCEPEM VOTAREA !!! |
|

| Lori16ro ! |
|
|