Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Carla,frumos inceput.Sunt curioasa cum va iesi pana la final |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| frumos Carla , felicitari , pune si modelul sa vedem ce vrei sa faci
|
|

| deja credeam ca vorbesc singura pe aici. Pun modelul,numai ca eu lucrez dintr-un fir mai gros si nu stiu daca va arata ca originalul pana la final carla attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Spor la lucrun dragelor! Frumoase inceputuri! Poate ma bag si eu,dar nu promit nimic.Am fost cam lenesa in ultimul timp. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 47
| foarte frumos modelul. Spor la lucru! |
|
| Carla Modelul este foarte frumos dar ai dreptate am observat si eu in timp ca firul subtire da elaganta si finete .dar sa vedem poate vine bine si asa |
|

| Oricum il fac,am nevoie de mai multe bolerouri,veste,etc,si am sa fac modelul si din fir subtire |
|
| daca vrei cere modele de veste am cateva si eu visez la o vesta crosetata |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| as vrea sa il fac si eu acesta sa vad daca reusesc Ruth attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| carla wrote: Carla,frumos inceput.Sunt curioasa cum va iesi pana la final Ce tare
Spor la lucru sa aveti! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumos carla ,sa ai spor |
|

| Cristina,florile le-ai facut dupa schema?Eu nu inteleg foarte bine ultimul rand,cu lanturile de picioruse cu care prinzi florile intre ele.Le-ai facut doar cand ai unit florile sau separat la fiecare?In schema nu e foarte clar. Mi-ar place sa-l fac din macrame. |
|
| http://svetlyachoks.gallery.ru/watch?a=LW2-gYfo Carla uite aici mai explicit , poate asta te ajuta |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| carla wrote:Cristina,florile le-ai facut dupa schema?Eu nu inteleg foarte bine ultimul rand,cu lanturile de picioruse cu care prinzi florile intre ele.Le-ai facut doar cand ai unit florile sau separat la fiecare?In schema nu e foarte clar. Mi-ar place sa-l fac din macrame. am facut florile din schema iar lantisorul cand prindeam florile ,orcum schema e mica eu am facut 4 randuri de flori si nu mai pot continua pana nu vad cum ii vine ,astept pana incep serviciul |
|

| delfin wrote:http://svetlyachoks.gallery.ru/watch?a=LW2-gYfo Carla uite aici mai explicit , poate asta te ajuta Multumesc,am sa-l fac in curand.Oare ajung 200g macrame? |
|
|