|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| oachi oricum concursul era pana pe 15 august... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte frumos boleroul ! |
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| Cristina e super, daca nu ii place dami-l mie eu am terminat topul, poza nu e chiar super, o sa fac si imbracata cu el Ruth attached the following image(s):
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte frumos !si schema ?
|
| merci endy am o schema, dar se vede destul de rau, o pun sa vezi pun si modelul original, eu am facut o modificare pt ca nu imi ajungea firul eu ananasi i-am inceput din 12 picioruse, nu am vazut acolo din cat e inceput dar e ok Ruth attached the following image(s):
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Ruth wrote:Cristina e super, daca nu ii place dami-l mie eu am terminat topul, poza nu e chiar super, o sa fac si imbracata cu el frumos, felicitari |
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa bluzica |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| fetelor... ati crosetat foarte frumos... ati facut niste bluzite superbe... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cristina,a iesit super boleroul,il vreau si eu. Eu m-am lasat de cel inceput ca era prea gros firul si nu-mi ajungea,am sa fac o vesta din el O alta versiune a boleroului alb,aceeasi dar altfel prezentata aici |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ...si aici ,alte modele |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2014 Mesaje: 2
| Buna ziua Eu sunt noua pe acest forum, nou inregistrata, de urmart va urmaresc de mult timp. pentru participarea la concursul cu bolero-ul este necesar un anumite numar de intrari aici, o "vechime " . as dori sa particip si eu cu un bolero pe care tocmai l-am terminat dar din pacate nu am fotografii din timpul executiei |
|
| va multumesc fetelor si acum poza la purtator pink eu nu stiu ce sa zic, sa vedem ce zice organizatoarea Ruth attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ce frumos iti vine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| pink din pacate la toate concursurile de aici de pe forum se cer poze din timpul lucrului,daca as accepta sa intri in concurs fara poze nu ar fi corect pentru restul participantelor |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Ruth iti vine foarte bine bluzita , felicitari ,Carla frumoase modele se gasesc pe lik-ul pus de tine si foarte interesant si modul celalalt de asamblare al boleroului cu trandafiri. |
|
|