Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| cristina iti doresc si tie un paste fericit poate revin si eu cu o poza cu rochita calcata, sper sa o poarte acum la paste |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| Hristos a inviat!!!!! sa aveti sarbatori linistite, lumina in suflete si ganduri numai de bucurie!!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| 
SCUZE PENTRU INTIRZIERE..AM APARUT SI EU CU BUBURUZA...ACESTA ESTE SPATELE...CARE NU ARE BUBURUZA..

FATA PULOVARASULUI

UN DETALIU CU BUBURUZA..

SI PURTATORUL...MICUTUL MEU ALEX |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| Scuze pentru intarziere si. ''Hristos a inviat' |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| super pulovarasul petronela hai si tu cu poze cu rochita calcata sa inchidem concursul
|
|

| neata iubitele dragutele harnicutele!!!! multumesc pentru felicitari, nu-i asa ca le merit :)))))))))))))))))))))))) toate le meritam si pe toate tin sa va felicit!! astept sa treaca sarbatorile si sa ma apuc de facut ceva ca nu pot sta. am vazut niste fire frumoase si stau in dilema pe care sa le cumpar, ca le-as lua pe toate
PS: poate vom vorbi mai mult dupa aceste sarbatori |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Oachi, este foarte frumoasa jacheta albastra. Atentie la tema concursului! Mai ai timp sa faci o floare, un snurulet,etc. |
|

| hai fetelor ,sunteti gata ,hai oachi astept si poza finala la jacheta cu o floricica |
|

| fetele, dupa cum stiti azi e sarbatoare maaare daca doriti, puteti inchide, eu nu ma supar. (floricica de piept tip brosa, o pot accesoriza si dupa acea) deci, inchideti fara nicio problema |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| puteti inchide concursul Nu mai am nici o poza |
|

| egenia wrote:Oachi, este foarte frumoasa jacheta albastra. Atentie la tema concursului! Mai ai timp sa faci o floare, un snurulet,etc. stiam iubita, multumesc de atentionare numai ca am tras tare cu greul!!! floricica nu dureaza
|
|

| gata sa nu va suparati pe mine!!! nu stau prea bine la partea de crosetat pupici !!!
ps: pt prima floricica facuta de mine a iesit super si asta e parerea mea oachi attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| minunata floricica! |
|

| acum ca avem si floricica lui oachi sa dam drumul la vot am sa bag in concurs si pulovarasul lui oachi chiar daca nu are floricica (doar e baietel),pentru ca e foarte vesel si cum am spus la inceput voiam un concurs vesel, sper ca nu supar pe nimeni se voteaza pana luni seara , iar marti voi anunta castigatoarea
|
|

| START VOT cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
|