Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| fetelor va rog sa nu va suparati pe mine ca am procedat asa in acest concurs acum sa va spun si motivele - delfin a inceput pulovarasul inaintea concursului si asa a fost motivata de concurs sa-l termine -carla nu stiu sigur cand a inceput ,dar a fost motivata de durata concursului si s-a grabit sa termine fusta - lia a facut pardesiul in timpul concursului ,dar e crosetat -laura a venit si ea cu rochia gata facuta acum eu va intreb pe voi eu cu cine intram in concurs ?sau mai asteptam vreo luna ,doua poate mai incepe cineva ,ceva pe mine una nu m-a deranjat deloc nimic din ce am mentionat mai sus , important este ca fiecare fata a lucrat cu manuta ei ceva , nu a intrat in concurs cu ceva facut de mamica sau bunica, de dragul participarii sau a premiului in alte concursuri intrau mai multe fete,era o atmosfera mult mai placuta ,acum s-a asternut monotonia,nu stiu ce s-a intamplat ,din cauza asta nu am mai tinut cont de nici o regula ,
|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| acum inchid concursul laura -4 voturi lia -3 voturi delfin-2 voturi carla din pacate nici un vot
eu va multumesc pentru participare, va consider pe toate castigatoare pentru ca fiecare a mai pus ceva in garderoba ei castigatoarea acestu concurs este laura astept adresa ta pe PM pentru premiu si te asteptam cu o noua provocare |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Si eu consider ca am castigat toate , felicitari castigatoarei nr.1 si noua celorlalte participante si organizatoarei acestui concurs. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Imi pare si mie rau ca nu s-au inscris mai multe fete,asta e,felicitari castigatoarei! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| !!!!!! pupici harnicutelor!!!!!
eu tot astept firul maro, s-a dus dnadupa fire !!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Felicitari castigatoarei si la cat mai multe. O sa fiu mai atenta pe viitor la tema concursului, tricotat sau crosetat |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| Multumesc mult tuturor! Ca fapt divers: chiar am lucrat in timpul concursului, numai ca nu am facut poze, nu m-am gandit niciodata ca voi termina la timp. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Eu va felicit pe toate ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/14/2013 Mesaje: 19
| felicitari castigatoarei,asteptam noua tema cu interes |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| felicitari laura, asteptam noua tema |