Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| multumesc!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Votez nr.3. |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| votez si eu rochia verde |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Multumesc Alina |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| neata dragutele!!!
CRISTINUCA, am niste nelamuriri:
1. nicio poza nu este atasata de la inceputul lucrului pentru fiecare obiect in parte. (desi se cere de la inceput, mijloc si sfarsit ca asa iti dai seama daca e lucrata acum sau daca e lucrata mai demult si acum se ataseaza doar poza cu lucrul, cel mai bine ar fi sa fie pozele datate numai ca nu toti cred ca detin un ap foto care sa datezele pozele. parerea mea pe viitor)
2.LAURA, cu rochita verde. am cautat in tot concursul si nu are nicio poza din timpul lucrului, doar cele atasate cand este gata si imbracata cu rochita.
3. LIA, jacheta este croseatata sau tricotata, ca nu imi dau seama??? daca e croseatata nu poate participa deoarece suntem la tricotaje.
VA ROG NU CRITICATI, incercam sa fim corecti. eu m-am restras pentru ca nu am mai gasit fir. Atasez poze spre seara (am pus ap foto la incarcat ) nuj ce s-a intamplat si cu feli, avea si ea ceva albastru degrade.
FARA SUPARARI, SPEEEER!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Oachi,in primul rand imi pare rau ca n-ai terminat jachetica,dar sigur o vei termina. In privinta celor semnalate si mie mi s-a parut cam asa cum spui,dar deoarece nu eram eu moderatoarea iar Cristina a permis asta nu am intervenit. Eu as propune continuarea concursului vreo luna,poate s-ar inscrie mai multe lucrari frumoase. |
|

Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| mai am si eu o intrebare ce premii se acorda sau nu se mai acorda?
|
|
| Andreia, eu cred ca tu ai mai pus intrebarea aceasta undeva , nimeni de aici nu lucreaza pentru premii, eu asa cred , daca gresesc atunci sa raspunda moderatoarea concursului la intrebarea ta , iar eu imi cer scuze pentru interventie. In ceea ce priveste cele relatate de Oachi si Clara , eu ma abtin , pentru ca nu sunt asa veche pe forum si nu stiu prea bine cum s-a procedat pana cum. A..... revin , daca este foarte important pentru tine premiul , atunci facem asa: atunci cand vei castiga tu concursul ,daca nu vei fi multumita de premiul primit , ne spui si mai cotizam pentru tine , eu cel putin voi mai pune ceva la premiu astfel incat tu sa fii multumita.Consider ca acest forum este infiintat pentru a ne ajuta intre noi si a invata una de la alta, nu pentru premii. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Pentru mine concursurile sunt importante pentru ca ma ambitionez sa termin ce am inceput sau ce am avut in cap dar n-am reusit sa fac,altfel am tendinta sa le cam las |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Jacheta mea este crosetata, si a fost facuta in timpul concursului. Pe flickr unde este postat cred ca se vede si data cand a fost facuta poza. Daca nu este OK nu-i nici o problema. Oricum ma retrag din concurs. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Imi pare tareeee rau daca se ajunge la discutii si suparari ! |
|
| Da Carla , ai dreptate si acesta este un motiv foarte important , sa ne ambitionam sa terminam ce avem inceput cu mult timp in urma. |
|

Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| am pus aceasta intrebare pentru ca am vazut la concururile din urma se acordau premii si parca se mai discuta ceva in sensul de acordarea unor diplome sau felicitari si nu stiam cum a ramas ,oricum nu am participat la concurs deci nu se pune problema de a fi interesata din punct de vedere material |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| Lia33 wrote:Jacheta mea este crosetata, si a fost facuta in timpul concursului. Pe flickr unde este postat cred ca se vede si data cand a fost facuta poza. Daca nu este OK nu-i nici o problema. Oricum ma retrag din concurs. lia, te rog sa nu te superi, dar este compartiment separate pt articole crosetate. sper sa nu mi-o iei in nume de rau si nici voi!
imi cer scuze daca am suparat pe cineva, intentionez sa mentinem treburile correct. oachi attached the following image(s):

|
|
| Ce frumos este pana acum Oachi.De abia astept sa o vcad terminata. Sa ai spor in continuare. |
|
|