|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| Postez cateva poze, sper sa va placa Feli attached the following image(s):

|

| Mai pun cateva poze Feli attached the following image(s):

|
|

| Pentru modelul verde am gasit explicatii, salvate in format pdf, dar din pacate fisierul e prea mare si nu ma lasa sa atasez.
PS. Delfin, draga abia acum am citit PM-ul de la tine. Nu am primit cartea (daca mai vrei sa mi-o trimiti o astept cu mare nerabdare) si nu pot trimite PM (nu am 50 de postati). Scuze moderatorilor pentru faptul ca sunt off-topic. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| feli ,poate intra oricine in concurs, imi pare bine ca ai spart tu gheata , sa ai spor la lucru delfin imi pace cum ai pus problema ,daca vrei poti incepe ceva si pe parcursul concursului toate fetele incepatoare vor primi sfaturi astfel incat la sfarsit ne vom alege fiecare cu ceva frumos fetelor oricat de incepatoare ati fi ,aveti curaj si incepeti sa lucrati, eu va tin galerie si voi lucra si eu alaturi de voi |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| din pacate eu nu pot participa , mai am inca de lucru la un pulovar raglan pentru o nepoata , si apoi o vesta inceputa ,poate la alt concurs ,acum eu doar intru citesc vad ce faceti voi si daca am modele le postez.sa aveti spor.  |
|
Inregistrat: 6/2/2013 Mesaje: 24
| Cristina, felicitari pentru tema acestui concurs! Mi-e ciuda ca nu pot participa, ca mai am obiecte in lucru si mi-am promis ca pana nu le termin, nu mai incep nimic. Odata si-odata trebuia sa iau hotararea asta, sa ma invrednicesc , dar sunt cu ochii la voi ca sa vad ce minunatii faceti, sa ma inspir, ambitionez si oftic. Oricum o sa am niste musafiri, deci nici timp nu prea aveam. Fetele, sporuri maxime la impletit! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Oachi, ce modele frumoase ai postat! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cristina, ai din intamplare vreo schema pentru poza a 4-a pusa de tine, cea cu pardesiul alb? I-as face si eu lui Alice... |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| un alt model delfin attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Modelul nr.4 pe care l-a pus Cristina, se lucreaza lejer - cu andrele mai mari decat sunt necesare firului.
Un site cu modele super: http://www.liveinternet.ru/tags/%EF%E0%EB%FC%F2%EE/page20.html
egenia attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| multumim egenia ,ai pus niste modele super |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Cu placere! |
|
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| buna tuturor.iata un model simplu si dragut pe care trebuie sa-l incerc in aceasta toamna.sper sa va placa si voua. http://www.senpolia.ro/2013/pulover-din-motive-tricotate.html |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| waw ce de modele care mai de care oachi tare frumoase lucrusoare ca de obicei |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe modele,sa aveti spor! |
|
|