Concurs "My Valentine"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Thursday, December 20, 2012 10:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
SURPRIZA!!!!!!!!!!!!!!!!! floare3

Am avut cel putin doua motive pentru care am lansat acest concurs:
1. La concursul ce l-am castigat fetele mi-au facut o surpriza si primesc cadou din doua parti, asa ca ma simt datoare :))
2. Sotii sunt deobicei ultimii pe lista cand vine vorba sa le lucrati ceva, stiu asta nu trebuie sa-mi spuneti looool

Asa ca am lansat acest concurs in care va oblig sa lucrati ceva special pentru sotul/prietenul vostru. Desi pare departe Valentine's Day, nu e chiar asa, abia aveti timp suficient sa terminati cadoul pentru aceasta zi.

Asadar tema de concurs este

floare3 floare3 My Valentine floare3 floare3

Puteti realiza orice obiect obiect de imbracaminte tricotat pentru sotul/prietenul vostru, singura restrictie este sa nu va rezumati la chestii marunte gen fular, caciula, manusi, ciorapi. Va invit sa fiti cat mai creative...

Durata concursului: 20.12.2012-01.02.2013
Votarea: 2.02.2012-3.02.2013 ora 23:59, anuntarea castigatoarei in 4.02.2012.

Pot participa si vota membrele inscrise pe forum inaintea inceperii concursului.

Se vor posta minim o poza din timpul lucrului si doua poze cu produsul final.

Va doresc spor la lucru si va astept pe cat mai multe.

Orice observatie o astept pe PM. Mult spor la lucru si sper sa creati niste lucruri minunate!

gabyta
Scris: Thursday, December 20, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
waaaaaaaaaw ,asta chiar ca este o surpriza de zile mari .
Intradevar dragii nostri sunt cam lasati la o parte si nu e bine iar pana in februarie nu e chiar asa de mult,,vb aia,,,numa maine nui poimaineras
EU AM SA PARTICIP !!!yes
Felicitari ptr initiativa pupici computerlove newclap newclap newclap
Trudi
Scris: Thursday, December 20, 2012 2:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/18/2012
Suna promitator concursul thumleft thumleft
Eu chiar nu demult am inceput sa tricotez al doilea ciorapel pentru sotul meu. Am gasit niste fire de lana la bunica, ea vroia sa le arunce, a destramat un pulover mai vechi si fierele au multe noduri si eu m-am gandit ca din asa fire poti sa faci ciorapi.Nu ma inscriu la concurs, dar am postat sa va arat oarecum ca eu nu am uitat sa-i tricotez ceva si sotului, ca bebe e abia pe drum si lui ii voi tricota ceva hainute mai incolo Andrele
O zi buna tuturor! Pupici!pupici

Trudi attached the following image(s):
p1010340_0m.jpg

pcinfo
Scris: Thursday, December 20, 2012 2:49 PM

Sper sa va placa, si sa veniti cat mai multe fete la concurs. Ce mi-as dori mult, ar fi sa nu va rezumati doar la chesti marunte gen caciuli, manusi, fular, ci sa faceti ceva mai complex, bluza, pulover, vesta etc... De fapt cred ca am sa si modific in regulament. Nu de alta dar concursuri de fulare si caciuli au mai tot fost, si merita si baietii ceva mai mult de atat :)
Trudi
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:02 PM
Nivel

pcinfo wrote:
Sper sa va placa, si sa veniti cat mai multe fete la concurs. Ce mi-as dori mult, ar fi sa nu va rezumati doar la chesti marunte gen caciuli, manusi, fular, ci sa faceti ceva mai complex, bluza, pulover, vesta etc... De fapt cred ca am sa si modific in regulament. Nu de alta dar concursuri de fulare si caciuli au mai tot fost, si merita si baietii ceva mai mult de atat :)

Eu doar am mentionat ca nu am uitat de el, vesta si celelalte lucruri pe care le voi tricota vor veni odata cu trecerea timpului topai
pcinfo
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:12 PM

Stai linistita, nu era o critica, ma bucur ca faci lucruri chiar dragute, eu sincer nu am rabdare sa lucrez circular cu ace din alea scurte, asa ca te admir, doar ca mi-am dat seama ca imi doream la concurs altceva :) Poate te ambitionezi si faci si ceva mai complex, timp ai suficient.
ildi
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:15 PM

frumoasa tema,chiar ma intrebam cine il organizeaza?
felicitari,carmen!newclap newclap
Trudi
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:24 PM
Nivel

pcinfo wrote:
Stai linistita, nu era o critica, ma bucur ca faci lucruri chiar dragute, eu sincer nu am rabdare sa lucrez circular cu ace din alea scurte, asa ca te admir, doar ca mi-am dat seama ca imi doream la concurs altceva :) Poate te ambitionezi si faci si ceva mai complex, timp ai suficient.

Stiu sa tricotez caciuli si ciorapi cu andrele, dar cu ace ca si cum mai tare-mi place, e mai cu spor. Odata cu magia sarbatorilor care vin poate mi se aduna si mai multa ambitie si ma apuc de un pulover ceva :) , trebuie sa ma gandesc la culori, modele, etc.
t-mihaela
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Trudi wrote:
Am gasit niste fire de lana la bunica, ea vroia sa le arunce, a destramat un pulover mai vechi si fierele au multe noduri si eu m-am gandit ca din asa fire poti sa faci ciorapi.

Ce frumos, romantic,ce calda simplitate ...

Sa revin pe pamant,Kaze al meu inca mai spera la un pulover facut de nevasta ,poate i se implineste visul si lui hohot
LilianaD
Scris: Thursday, December 20, 2012 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
t-mihaela wrote:

Sa revin pe pamant,Kaze al meu inca mai spera la un pulover facut de nevasta ,poate i se implineste visul si lui hohot

Miha esti sigura ca nu vrea sa i-l cumperi? hohot El, caruia nu-i placea sa te vada tricotand...,da` daca s-o dat omu pe brazda, merita si doua pulovere, nu numa unul? newclap
Da` stiu cum ii, si-al meu zice ca-mi stric ochii degeaba, da` daca i-am facut caciuli,acuma-s bune.bataus
Trudi
Scris: Thursday, December 20, 2012 8:41 PM
Nivel

t-mihaela wrote:

Ce frumos, romantic,ce calda simplitate ...

:) multumesc Mihaela.
t-mihaela
Scris: Thursday, December 20, 2012 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
LilianaD wrote:

Miha esti sigura ca nu vrea sa i-l cumperi? hohot El, caruia nu-i placea sa te vada tricotand

Pai vrea sa se laude la colegi nu ca chiar plange el dupa tricoturile mele ...si eventual sa-l fac noaptea sa nu ma vada la andrele.bataus
pcinfo
Scris: Thursday, December 20, 2012 11:21 PM

laly
Scris: Thursday, December 20, 2012 11:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2012
felicitari pt tema aleasa,abia astept sa vad ce vor crea fetele ca au niste idei superbe.pana se vor apuca putina galeriemajoreta majoreta majoreta majoreta
pcinfo
Scris: Friday, December 21, 2012 7:13 AM

laly wrote:
felicitari pt tema aleasa,abia astept sa vad ce vor crea fetele ca au niste idei superbe.pana se vor apuca putina galeriemajoreta majoreta majoreta majoreta

Laly draga dar tu esti scutita cumva??? Ia pune si tu mainile pe andrele yes hohot yes

Galerie va fac eu la toate

wav wav wav
wav wav wav
wav wav wav
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.