|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| SURPRIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am avut cel putin doua motive pentru care am lansat acest concurs: 1. La concursul ce l-am castigat fetele mi-au facut o surpriza si primesc cadou din doua parti, asa ca ma simt datoare :)) 2. Sotii sunt deobicei ultimii pe lista cand vine vorba sa le lucrati ceva, stiu asta nu trebuie sa-mi spuneti looool
Asa ca am lansat acest concurs in care va oblig sa lucrati ceva special pentru sotul/prietenul vostru. Desi pare departe Valentine's Day, nu e chiar asa, abia aveti timp suficient sa terminati cadoul pentru aceasta zi.
Asadar tema de concurs este
Puteti realiza orice obiect obiect de imbracaminte tricotat pentru sotul/prietenul vostru, singura restrictie este sa nu va rezumati la chestii marunte gen fular, caciula, manusi, ciorapi. Va invit sa fiti cat mai creative...
Durata concursului: 20.12.2012-01.02.2013 Votarea: 2.02.2012-3.02.2013 ora 23:59, anuntarea castigatoarei in 4.02.2012.
Pot participa si vota membrele inscrise pe forum inaintea inceperii concursului.
Se vor posta minim o poza din timpul lucrului si doua poze cu produsul final.
Va doresc spor la lucru si va astept pe cat mai multe.
Orice observatie o astept pe PM. Mult spor la lucru si sper sa creati niste lucruri minunate!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| waaaaaaaaaw ,asta chiar ca este o surpriza de zile mari . Intradevar dragii nostri sunt cam lasati la o parte si nu e bine iar pana in februarie nu e chiar asa de mult,,vb aia,,,numa maine nui poimaine EU AM SA PARTICIP !!! Felicitari ptr initiativa |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2012 Mesaje: 7
| Suna promitator concursul Eu chiar nu demult am inceput sa tricotez al doilea ciorapel pentru sotul meu. Am gasit niste fire de lana la bunica, ea vroia sa le arunce, a destramat un pulover mai vechi si fierele au multe noduri si eu m-am gandit ca din asa fire poti sa faci ciorapi.Nu ma inscriu la concurs, dar am postat sa va arat oarecum ca eu nu am uitat sa-i tricotez ceva si sotului, ca bebe e abia pe drum si lui ii voi tricota ceva hainute mai incolo O zi buna tuturor! Pupici!
Trudi attached the following image(s):

|
| Sper sa va placa, si sa veniti cat mai multe fete la concurs. Ce mi-as dori mult, ar fi sa nu va rezumati doar la chesti marunte gen caciuli, manusi, fular, ci sa faceti ceva mai complex, bluza, pulover, vesta etc... De fapt cred ca am sa si modific in regulament. Nu de alta dar concursuri de fulare si caciuli au mai tot fost, si merita si baietii ceva mai mult de atat :) |
|
| pcinfo wrote:Sper sa va placa, si sa veniti cat mai multe fete la concurs. Ce mi-as dori mult, ar fi sa nu va rezumati doar la chesti marunte gen caciuli, manusi, fular, ci sa faceti ceva mai complex, bluza, pulover, vesta etc... De fapt cred ca am sa si modific in regulament. Nu de alta dar concursuri de fulare si caciuli au mai tot fost, si merita si baietii ceva mai mult de atat :)
Eu doar am mentionat ca nu am uitat de el, vesta si celelalte lucruri pe care le voi tricota vor veni odata cu trecerea timpului |
|
| Stai linistita, nu era o critica, ma bucur ca faci lucruri chiar dragute, eu sincer nu am rabdare sa lucrez circular cu ace din alea scurte, asa ca te admir, doar ca mi-am dat seama ca imi doream la concurs altceva :) Poate te ambitionezi si faci si ceva mai complex, timp ai suficient. |
|
| frumoasa tema,chiar ma intrebam cine il organizeaza? felicitari,carmen! |
|
| pcinfo wrote:Stai linistita, nu era o critica, ma bucur ca faci lucruri chiar dragute, eu sincer nu am rabdare sa lucrez circular cu ace din alea scurte, asa ca te admir, doar ca mi-am dat seama ca imi doream la concurs altceva :) Poate te ambitionezi si faci si ceva mai complex, timp ai suficient.
Stiu sa tricotez caciuli si ciorapi cu andrele, dar cu ace ca si cum mai tare-mi place, e mai cu spor. Odata cu magia sarbatorilor care vin poate mi se aduna si mai multa ambitie si ma apuc de un pulover ceva :) , trebuie sa ma gandesc la culori, modele, etc. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Trudi wrote:Am gasit niste fire de lana la bunica, ea vroia sa le arunce, a destramat un pulover mai vechi si fierele au multe noduri si eu m-am gandit ca din asa fire poti sa faci ciorapi.
Ce frumos, romantic,ce calda simplitate ...
Sa revin pe pamant,Kaze al meu inca mai spera la un pulover facut de nevasta ,poate i se implineste visul si lui  |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| t-mihaela wrote:Sa revin pe pamant,Kaze al meu inca mai spera la un pulover facut de nevasta ,poate i se implineste visul si lui  Miha esti sigura ca nu vrea sa i-l cumperi? El, caruia nu-i placea sa te vada tricotand...,da` daca s-o dat omu pe brazda, merita si doua pulovere, nu numa unul? Da` stiu cum ii, si-al meu zice ca-mi stric ochii degeaba, da` daca i-am facut caciuli,acuma-s bune. |
|
| t-mihaela wrote:
Ce frumos, romantic,ce calda simplitate ...
:) multumesc Mihaela. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| LilianaD wrote:Miha esti sigura ca nu vrea sa i-l cumperi?  El, caruia nu-i placea sa te vada tricotand
Pai vrea sa se laude la colegi nu ca chiar plange el dupa tricoturile mele ...si eventual sa-l fac noaptea sa nu ma vada la andrele. |
|
| La adresa de mai jos gasiti multe modele de tricotaje pentru barbati
http://www.liveinternet.ru/users/juliy_li/rubric/2677870/page1.html |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| felicitari pt tema aleasa,abia astept sa vad ce vor crea fetele ca au niste idei superbe.pana se vor apuca putina galerie |
|
|
Laly draga dar tu esti scutita cumva??? Ia pune si tu mainile pe andrele
Galerie va fac eu la toate

|
|
|