Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mamici sunteti unicate pe aceast pamant si inainte de a propune concursul va dedic aceasta poezie tuturor celor ce lucrati minunati pentru copilasii vostri dar pentru ca mai intai de toate sunteti mame!
Sunt mic maicuta draga Dar tare te iubesc Incat intreg pamantul As vrea sa-ti daruiesc Dar vezi maicuta draga Eu sunt asa de mic Pamantul este mare Si nu pot sa-l ridic Dar de pe-ntreg pamantul Cat ochii il cuprind O floare am cules Cu drag si ti-o intind.
Dumnezeu sa va dea putere tuturor sa va cresteti copilase cu dragoaste,rabdare si iubire!
Ideea mea pentru noul concurs este:Vestute. las la alegerea voastra,pentru fete,petru baieti,cu nasturi,fara,cu model,fara model,o culoare,doua,cu masinute cu flori cum doriti voi doar sa ne bazam pe vestute.
Va astept cu mare drag pe cat mai multe dintre voi!!!
sper sa va fie pe plac tema
Pot participa membrii inscrisi pe forum pana la data inceperii concursului si se vor posta 1 sau 2 poze din timpul lucrului; se poate participa cu mai multe lucrari, dar nu mai mult de 3 si se va vota fiecare lucru in parte, nu cea care lucreaza.
Data inceperii concursului va fi 27 decembrie 2011 si se va termina in data de 25 ianuarie 2012 apoi pana pe data de 29 ianuarie 2012 se va vota(sper ca este ok).
Voi veni si eu cu cateva modele pentru inspiratie dar va astept si pe voi binenteles!
va doresc spor la crosetat mamici scumpe si sunt aici pentru orice nelamurire. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ana mie imi place tare mult tema ..si cum toate avem copilasii si fetite si baieteii vor fi multe participante |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| frumoasa tema sigur voi participa!
|
|

| Va astept cat mai multe |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| felicitari!si frumoasa tema!chiar azi ma gandeam ca rares nu are nici o vesta |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Pai uite moment bun sa-i faci Carmen |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Super tema. Deja caut ate potrivite si ... numar zilele pana in 3 ianuarie cand incepe concursul. Sper sa nu intervina altceva care sa ma incurce. |
|

| Fetelor daca vreti dau startul si de maini cum doriti voi oricum timp aveti,cum doriti voi!! |
|
| Ana wrote:Fetelor daca vreti dau startul si de maini cum doriti voi oricum timp aveti,cum doriti voi!! Chiar daca dai startul de maine (pentru cine vrea ceva nou de Anul Nou e super), lasa termenul pana in 25, sa avem timp, ca poate intervin si neprevazute. Irina chiar are nevoie de o vestuta noua. |
|

| Ok startul e de maine,ca sa impacam toata lumea si va ramane pana in 25 ianuarie,bine? |
|
| Pentru mine e ok. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cine are poze de inspiratie cu vestute de baieti??? |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| imi place tema |
|

| Imediat pun si eu poze de inspiratie!!
Petronela te asteptam |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| sper sa reusesc
Multumim de poezie, mie mi-a ajuns la inima |
|
|