Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanius wrote:Eu am terminat-o, gata Felicitari. E foarte frumos.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| oanius wrote:Multumesc de aprecieri.  Modelul e luat dintr-o revista germana
Multumesc mult,dar nu inteleg o boaba . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| mariana71 wrote:Multumesc mult,dar nu inteleg o boaba  .
cum nu am somn ti-am tradus modelul lui oanius.....cred ca e asa doar din semne ca germana nu stiu o boaba gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| felicitari concurentelor
va astept sa votati concurenta nr 1- verusca concurenta nr 2- oanius
cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 78
| Gayta ai perfecta dreptate. Torsadele care spui ca sunt spre dreapta, se iau primele 4 ochiuri pe o andrea ajutatoare,se aseaza in fata lucrului, si se lucreaza celelalte 4 ochiuri, apoi se lucreaza ochiurile de pe andreaua ajutatoare. Iar la torsadele spre stanga, se aseaza primele 4 ochiuri pe o andrea ajutatoare, dar in spatele lucrului, si se lucreaza urmatoarele 4 ochiuri pe fata, urmand apoi sa se lucreze si ochiurile de pe andreaua ajuatoare. Mai sunt 2 semne, primele.Ele sunt pentru torsadele de pe mijlocul puloverului. Respectivele semne arata: semnul mai mic sau mai mare cu o arcada culcata dedesubt. Respectivele semne sunt pentru ochiurile inmultite, adica luate din ochiul din fata lucrului. Semnul mai mic este pentru inmultirea pe fata, dar ochi pe fata strans(aus dem Querfaden 1 M(aschenanschlag) re(ct) zunehmen). Iar semnul pentru mai mare: se impleteste ochiul inmultit pe dos strans(aus dem Querfaden 1 M(aschenaschlag) li(nks)- 1 Ochi pe dos, verschr(enkt)zunehmen). Patratica goala nu are importanta. Daca va intereseaza tot modelul il pot traduce. Eu l-am mai adaptat, adica ceea ce am impletit nu a corespuns motamo (cuvant cu cuvant) cu modelul descris de ei. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanius wrote:Gayta ai perfecta dreptate. Torsadele care spui ca sunt spre dreapta, se iau primele 4 ochiuri pe o andrea ajutatoare,se aseaza in fata lucrului, si se lucreaza celelalte 4 ochiuri, apoi se lucreaza ochiurile de pe andreaua ajutatoare. Iar la torsadele spre stanga, se aseaza primele 4 ochiuri pe o andrea ajutatoare, dar in spatele lucrului, si se lucreaza urmatoarele 4 ochiuri pe fata, urmand apoi sa se lucreze si ochiurile de pe andreaua ajuatoare. Mai sunt 2 semne, primele.Ele sunt pentru torsadele de pe mijlocul puloverului. Respectivele semne arata: semnul mai mic sau mai mare cu o arcada culcata dedesubt. Respectivele semne sunt pentru ochiurile inmultite, adica luate din ochiul din fata lucrului. Semnul mai mic este pentru inmultirea pe fata, dar ochi pe fata strans(aus dem Querfaden 1 M(aschenanschlag) re(ct) zunehmen). Iar semnul pentru mai mare: se impleteste ochiul inmultit pe dos strans(aus dem Querfaden 1 M(aschenaschlag) li(nks)- 1 Ochi pe dos, verschr(enkt)zunehmen). Patratica goala nu are importanta. Daca va intereseaza tot modelul il pot traduce. Eu l-am mai adaptat, adica ceea ce am impletit nu a corespuns motamo (cuvant cu cuvant) cu modelul descris de ei. multumim |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| votez 2 |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| votez nr. 2 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| votez nr. 2