Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| pentru ca primavara bate la usa si se apropie si ziua noastra va propun sa ne facem singure un cadou, deci tema noului concurs este
PULOVAR DE DAMA
pulovarul se realizeaza dupa imaginatia fiecarei participante,poate fi dantelat,in mai multe culori,inceput de sus sau de jos,mai decoltat sau mai putin decoltat,lung sau scurt,cu nasturi ,cu fermoar sau stil bluza REGULAMENT - data concursului:21 februarie-27 martie - perioada de votare:28 - 30 martie - anuntarea castigatoarei:31 martie - poate participa orice persoana inscrisa pe forum la data inceperii concursului - se cer minim 2 poze din timpul lucrului - perioada de concurs se poate mari la cererea participantelor - certurile sunt interzise - orice sugestie sau critica o astept pe PM
va doresc spor la treaba si sper sa fie pe placul tuturor 
|
|

| modele pentru inspiratie cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2012 Mesaje: 15
| Pentru modelul 9 este cumva vreo schema 9 (cea in roz)? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ce tema frumoasa, abia astept sa va vad la lucru harnicutelor. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| modele pt inspiratie
Motanel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| si mie imi place mult noua tema, chiar imi trebuie ceva de gen...am si ata.... dar....trebuie sa ii fac fetei un pardesiu de primavara, apoi daca mai am timp intru si eu... cristina...mie imi place mult cel din poza 11...ai si o schema la el? multumesc!!! kmn attached the following image(s):

|
|

| fetelor imi pare rau, nu am schema la ele ,dar putem sa cautam la tehnici si modele de tricotat si daca nu gasim la fel macar ceva asemanator |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa tema,sa aveti spor fetelor |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cristina,super tema. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| SUPER TEMA !!!! si vai doamne cate modele frumoase |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cristina!felicitari ,frumoasa tema,frumoase modele! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| cristina super tema |
|

| haideti fetelor nu sparge nimeni gheata? nu v-a facut nici un model cu ochiul? |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| As vrea sa incerc ceva de genul acesta din poza atasata, dar nu il pot incepe mai devreme de saptamana viitoare, daca reusesc sa ma simt mai bine - multumesc de tema si de modelele deosebite Cristina mama_Sonyei attached the following image(s):

|
|

| foarte frumos pulovarul ,ii da un farmec aparte snurul ala bagat printre impletituri spor la lucru |
|
|