Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Una wrote: Intru si eu cu un jerseu ! M-am apucat deja, pun poze in scurt timp! :)
Una draga, mult spor ,haideti fetelor chir nu va animati deloc?,,puteti face,orice ,,inca mai este frig destul ,,apoi se poatepurta si in primavara ca nu vine ea caldura chiar asa repede |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| ei, dar ce liniste aci!!! nu facem galagie ca sa nu va luam de la impletit: ssssss eu am avut calculatorul stricat si a trebuit reinstalat windows-ul! dar acum am revenit si va astept la munca!!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| o chestie interesanta care sper sa va ajute sau macar sa va amuze
Motanel attached the following image(s):
|
|
| Motanel wrote:o chestie interesanta care sper sa va ajute sau macar sa va amuze
forte misto!!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2013 Mesaje: 11
| Motanel wrote:o chestie interesanta care sper sa va ajute sau macar sa va amuze
Foarte faina ideea, nu m-as fi gandit |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
Este o idee foarte buna si practica ! |
|
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 32
| Am ramas fara lana acu spre final... :( Am gasit undeva pe net acelasi fir si l-am comandat. Cand vine, daca vine... Pana atunci, pun o poza
Cu sau fara concurs, eu o sa termin jerseul pt ca iese f frumos :) Una attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| hey dar cum a ramas cu concursul?s-a mai prelungit? |
|
| DECI, FETELE, CE FACEM? DAM START LA VOT SAU MAI ASTEPTAM???? ca inca nu stiu ce sa fac! si daca nu ma insel, parca o singura lucrare este gata?????? |
|
| Dragele mele, inca nu am primit niciun raspuns de la voi! astept pana maine, si daca nu mai raspunde nimeni , voi inmana premiul. DEEALAURA este singura care a terminat si deci nu va mai fi votare. pupici la toate!!! |
|
| DEELAURA Astept PM cu adresa ta. bravooo!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Felicitari !! |
|
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari Laura ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| draga Una te rog sa mi spui si mie de unde ai cumparat ata aceea satirata ptr ca imi place enorm ,pupici si spor la treba dragalaso |
|
|