Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| maryso wrote:Ma alatur si eu cu o caciulita,imi place foarte mult tehnica aceasta . Acum ca am deprins-o foarte greu mai las lucru din mana. bravo!!! te rgam pe viitor sa faci fotografiiile mai mici. dai un resize la foto initiala si o faci la un procentaj mai mic (si un 50% merge) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| oachi, ruth va multumesc mult chiar am nevoie de spor,dar sunt increzatoare ca am sa termin la timp |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Ok am inteles, o sa schimb marimea pozelor finale. |
|
| buna dimineata harnicutelor! astept sa vad ce minunatii faceti! |
|
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| am terminat si eu o vesta pt sotul meu zilele astea am fost numai cu andrelele in mana ca sa o termin pt ziua lui,dar am terminat-o mai repede. pun poze si din timpul lucrului poate ma bagi si pe mine in concurs:018: deealaura attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Pupici ai primit ! |
|
| deealaura wrote:am terminat si eu o vesta pt sotul meu zilele astea am fost numai cu andrelele in mana ca sa o termin pt ziua lui,dar am terminat-o mai repede. pun poze si din timpul lucrului poate ma bagi si pe mine in concurs:018:
andreea ce culoare frumoasa, bineinteles ca te bag si pe tine in concurs!! |
|
| oachi wrote:andreea ce culoare frumoasa, bineinteles ca te bag si pe tine in concurs!!
merci culoarea este aleasa de el |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| oachi wrote:buna dimineata harnicutelor! astept sa vad ce minunatii faceti! buna seara dragelor, am sa revin in cateva zile si eu cu poze,am mai lucrat si eu putin,dar putin pt ca timpul nu tine cu mine mult spor va doresc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| deealaura e frumoasa vestuta am inceput si eu o vestuta, cam atat am facut Ruth attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Deealaura, tare dragutza e vesta pentru sotul tau, felicitari. Sa aveti spor fetelor, eu va fac galerie. |
|
| multumesc |
|
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| Buna ziua.indraznesc sa ma alatur si eu in speranta ca voi reusi sa duc la bun sfarsit un pulovaras pentru fetita mea.va urmaresc de mult si cu mare drag.creatiile voastre sunt superbe.
|
|
| catalinap wrote:Buna ziua.indraznesc sa ma alatur si eu in speranta ca voi reusi sa duc la bun sfarsit un pulovaras pentru fetita mea.va urmaresc de mult si cu mare drag.creatiile voastre sunt superbe. iubita, cum faci de pui pozele asa? ca nu-mi iese foarte frumoaasa culoarea si firul. cu cat lucrezi? cu 5, 6? din pacate nu poti intra in concurs. citeste inceputul de la pag. 1 |
|
Inregistrat: 2/11/2013 Mesaje: 11
| De ce nu poate participa? concursul a inceput pe 13.02 iar ea s-a inscris pe forum in 6.02 deci inainte |
|
|