|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Oachi ,Concursul acesta este ptr articole de adulti nu de copii asai? ,,concursurile de copii sunt la tricotaje copii. fetelor frumoase inceputuri si mult spor in continuare |
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| am inceput si eu un pulovar pt malina cristinapatrascu66 attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| oachi wrote: iubita, cum faci de pui pozele asa? ca nu-mi iese foarte frumoaasa culoarea si firul. cu cat lucrezi? cu 5, 6? din pacate nu poti intra in concurs. citeste inceputul de la pag. 1
buna.pentru poze mi-am facut cont pe photobucket si am copiat codul img. da,lucrez cu andrele nr.5. cat despre faptul ca nu pot intra in concurs nu e cu suparare.multumesc oricum. spor la lucru celorlalte participante. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Buna,am inceput si eu ieri un pulover pentru mine.Din pacate sunt incepatoare si deja m-am blocat pentru ca am ajuns in dreptul manecilor si.....nu stiu daca ma mai descurc ! Mai greu este ca firul este mohair(in degrade) si daca trebuie sa desfac....nu stiu daca o sa si pot ! As dori sa particip si eu la concurs daca se poate! De aceea va arat si eu ce am reusit sa fac pana acum. Luisa attached the following image(s):
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Catalina , foarte frumos lucrezi ! Cristina , Luisa sa aveti si voi spor , sint foarte frumoase atele voastre ! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| da iubita! concursul este pt ADULTI!!!! De aia i-am spus Catalinei ca nu poate participa. avea o buzita pt fetita ei! si nici nu stiu daca avea postari, stiam parca ca minimum 50, nu mai stiu exact. lasa gabitza ca ma mai ajuti tu din cand in cand. mercic ca mai esti printre noi! asa mai am si eu ajutor! |
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| cred ca am gresit concursul ca pulovarul este pentru malina ,am vazut pe prima pagina la modele de inspiratie si lucrusoare pentru copii si am crezut ca merge pentru oricine. spor la lucru celorlalte participante |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa aveti spor |
| buna dimineata dragutelor! dar pe unde sunteti? |
| Buna dimineata ! Cred ca toate fetele croseteaza de zor! |
|
Inregistrat: 2/11/2013 Mesaje: 11
| Luisa vezi ca e concurs de tricotaje nu de crosetate! Da oachi aveai dreptate, scuze uitasem ca e de adulti |
|
| claup wrote:Luisa vezi ca e concurs de tricotaje nu de crosetate! Da oachi aveai dreptate, scuze uitasem ca e de adulti
Scuze ca am inteles gresit !Dar nici in titlul si nici in tema concursului ,nu scria ca este un concurs de tricotaje . E greseala mea, nu am fost prea atenta ! Spor la lucru fetelor ! |
|
| Luisa wrote:
Scuze ca am inteles gresit !Dar nici in titlul si nici in tema concursului ,nu scria ca este un concurs de tricotaje . E greseala mea, nu am fost prea atenta ! Spor la lucru fetelor !
NOI SUNTEM IN TOPICUL CU ARTICOLE TRICOTATE NU ARTICOLE CROSETATE! |
|
| oachi wrote: NOI SUNTEM IN TOPICUL CU ARTICOLE TRICOTATE NU ARTICOLE CROSETATE!
E greseala mea, nu am fost prea atenta ! |
|
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 32
| Intru si eu cu un jerseu ! M-am apucat deja, pun poze in scurt timp! :) |
|
|