Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow...egalitate....ce lupta stransa.... din punctul meu de vedere toate sunteti castigatoare, ati facut lucruri tare frumoase!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| E foarte bine daca e egalitate, oricum premiez doua fete! Mai e timp pana maine sa mai voteze si fetele care nu au reusit inca sa o faca, desi cred ca in mare s-a cam votat (26 de voturi..) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| Votez 2. Felicitari tuturor, superbe creatii,foarte greu de ales doar una |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| pentru ca mie banuiesc ca nu-mi pot da vot , am sa votez cu drag nr. 4 pentru ca stiu cat de greu se lucreaza! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Votez 8 Cred ca mi-ar fi luat o vesnicie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| pcinfo wrote: Mai e timp pana maine sa mai voteze si fetele care nu au reusit inca sa o faca, desi cred ca in mare s-a cam votat (26 de voturi..) In mare da, dar sunt inca f multe fete care nu au votat, eu la un concurs am avut cincizeci si ceva de voturi. Haideti fetelor la vot. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Felicitari tuturor Votez 8 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Felicitari pentru toate fetele! Toate lucrurile sunt superbe, a fost un concurs tare frumos, o adevarata provocare si ma bucur ca am invatat ceva nou! Votez si eu nr.8. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| multumesc `ptr voturi fetelor,dar asa cum a spus si Carmen(kmn) toate suntem castigatoare,,numai piese una si una,,, |
|
| Mai sunt 2 ore pana la inchiderea urnelor de vot |
|
| Ar mai fi vreo 10 minute de vot, dar pentru ca ierarhia nu mai are cum sa se schimbe spun
STOP VOT
Va felicit pe toate, ati facut lucruri minunate. La inceput mi-a fost teama ca va fi o tema grea si nu va intra multa lume, dar se pare ca ati luat-o ca o provocare si ma bucur!!!!
Castigatoarele acestui concurs sunt:
OACHI - cu 12 voturi si zic eu ca este campioana cu trei lucrusoare intrate in concurs (si poate ca ar mai fi continuat) si GABYTA - cu 10 voturi
FELICITARI!!!
Astept cat mai repede adresele voastre prin pm, pentru a va trimite bine meritatele premii! |
|
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Felicitari tuturor ! |
|
| Felicitari fetelor! |
|
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| MULTUMESC dragutele pentru voturi!! datorita voua am castigat.
si sincer, as mai fi continuat sa mai fac lucrusoarele la tema asta ca mi-a placut enorm de tare!!! bineinteles ca voi continua sa fac , chiar ma gandeam si la cipi sa-i fac ceva caciulita si fulras!! multumesc!!!!!!!
si penru tine gabita!!! felicitari!!! |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Felicitari fetelor Toate sinteti cistigatoare |
|
|