Concurs "Maini indemanatice" nr. 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Saturday, January 19, 2013 12:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Foarte misto fetelor newclap newclap newclap

wav wav wav
wav wav wav
oachi
Scris: Saturday, January 19, 2013 12:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2011
green_eyes_11 wrote:
Oachi, foarte frumos! Chiar ca-ti trebuie rabdare, dar si rezultatul e pe masura newclap

Am avansat si eu, mai am manecile si gata.
majoreta
Motanel
Scris: Saturday, January 19, 2013 1:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/19/2011
green_eyes_11 wrote:
Oachi, foarte frumos! Chiar ca-ti trebuie rabdare, dar si rezultatul e pe masura newclap

love love love bravo bravo bravo
Antilopa_Bongo
Scris: Saturday, January 19, 2013 6:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/26/2009
Am venit si eu pe aici in vizita dupa aproape jumatate de an si mi-a luat o zi sa studiez ce ati lucrat! Nici nu stiu ce modele sa imi salvez, ca vad ca sunt si ciorapi, si veste, si pulovere de copii, si rochii...
Lasa, cand o sa ma fac mare (aka o sa ies la pensie) poate apuc si eu sa mai lucrez cate ceva. Pana atunci, va felicit pe toate, sunt superbe tricotajele voastre!computerlove Sa stiti ca nu o sa votez, pentru ca nu stiu pe cine (plus ca vreau sa ii fac viata grea lui PcInfotopai )

Gabyta, imi poti explica te rog cum ai inmultit la rochie ca sa iasa pensele alea frumoase? Vad ca sunt ca niste pense de croitorie, dar nu ma duce capul cum le-ai facutalcool
cristinapatrascu66
Scris: Sunday, January 20, 2013 8:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/1/2008
gabyta cum ai blocat rochita, am citit ca iti era un pic mica
Marilum
Scris: Sunday, January 20, 2013 10:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/25/2011
Foarte frumos lucrati fetelor!newclap newclap newclap newclap
Ana
Scris: Sunday, January 20, 2013 10:14 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
green_eyes_11 wrote:

ce frumos ieselove love
gabyta
Scris: Sunday, January 20, 2013 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
cristinapatrascu66 wrote:
gabyta cum ai blocat rochita, am citit ca iti era un pic mica

Ma copia foarte tare peste sani si zona burtii ,si am blocat-o ca si pe saluri.
Am spalat-o cu detergent ptr fire delicate(lanica) dupa ce am storso am bagat-o in prosop ptr surplusul de apa apoi am prinso in ace da cu f multe ace,,unul langa altul ca sa nu faca onduleuri acolo pe margine,,a ramas doar foarte putina urma de la ace dar acolo cu fierul cu o carpa uda am rezolvat.
AM PUS INTAI ROCHITA PE PLANSA DE BLOCAT SI AM DESENAT CONTURUL EI CU UN PIX,CREION,, CE VRETI,apoi va ganditi cam cat o vreti de mare in cazul meu 2 cm jumate a fost suficienti si intindeti doar acolo unde e nevoie,,eu am intins peste tot.... Va puteti trasa alta linie dupa forma care o doriti asa e si mai usor.
Dupa blocat a ramas atata de frumoasa parca e rochita cumparata.
gabyta
Scris: Sunday, January 20, 2013 12:05 PM
Nivel

Antilopa_Bongo wrote:
Am venit si eu pe aici in vizita dupa aproape jumatate de an si mi-a luat o zi sa studiez ce ati lucrat! Nici nu stiu ce modele sa imi salvez, ca vad ca sunt si ciorapi, si veste, si pulovere de copii, si rochii...
Lasa, cand o sa ma fac mare (aka o sa ies la pensie) poate apuc si eu sa mai lucrez cate ceva. Pana atunci, va felicit pe toate, sunt superbe tricotajele voastre!computerlove Sa stiti ca nu o sa votez, pentru ca nu stiu pe cine (plus ca vreau sa ii fac viata grea lui PcInfotopai )

Gabyta, imi poti explica te rog cum ai inmultit la rochie ca sa iasa pensele alea frumoase? Vad ca sunt ca niste pense de croitorie, dar nu ma duce capul cum le-ai facutalcool

AM INCEPUT SA SCAD dupa vreo 20 de randuri de la modelul de jos.
Am scazut pe amandoua partile(fata si spate) cate 2 randuri de pense .
fac o schema si ai fac poza sa intelegi mai usor revin imediat.

gabyta attached the following image(s):
dscn7968.jpgdscn7972.jpg

cristinapatrascu66
Scris: Sunday, January 20, 2013 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
eu nu am apreciat bine unde trebuie sa separ pentru maneci si ar trebui sa mai lungesc putin partea de sus cam 1-2 cm ,peste sani imi vine bine , am sa incerc si eu dupa ce il termin ,nu mai aveam nici un chef sa-l termin cand am vazut ca ma tine un pic dar ma gandesc ca se mai lasa la spalat
multumesc pt raspunspupici pupici pupici
gabyta
Scris: Sunday, January 20, 2013 12:21 PM
Nivel

cristinapatrascu66 wrote:
eu nu am apreciat bine unde trebuie sa separ pentru maneci si ar trebui sa mai lungesc putin partea de sus cam 1-2 cm ,peste sani imi vine bine , am sa incerc si eu dupa ce il termin ,nu mai aveam nici un chef sa-l termin cand am vazut ca ma tine un pic dar ma gandesc ca se mai lasa la spalat
multumesc pt raspunspupici pupici pupici

o speli si o blochezi doar acolo unde e nevoie,sigur o sa dea bine.pupici computerlove
kmn
Scris: Sunday, January 20, 2013 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
ce schema faina ai facut, Gabyta....eu vreau sa te intreb: acolo unde ai facut jeteurile ai mai scazut, sau jeteurile sunt facute pentru a da largime peste sani?pupici
gabyta
Scris: Sunday, January 20, 2013 12:39 PM
Nivel

kmn wrote:
ce schema faina ai facut, Gabyta....eu vreau sa te intreb: acolo unde ai facut jeteurile ai mai scazut, sau jeteurile sunt facute pentru a da largime peste sani?pupici

Acolo nu am mai scazut doar am inmultit,,,daca vreti puteti inmulti fara a mai face jeteul(fara a mai lua pe ac),ridicati din ochiul alaturat ,,bagati acul si ridicati ochi de acolo direct lucrandul pe fata .dar si cu jeteu e bine doar ca la randul urmator il lucrati rasucit sa nu iasa gaura.pupici computerlove
Antilopa_Bongo
Scris: Sunday, January 20, 2013 1:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/26/2009
gabyta wrote:

AM INCEPUT SA SCAD dupa vreo 20 de randuri de la modelul de jos.
Am scazut pe amandoua partile(fata si spate) cate 2 randuri de pense .
fac o schema si ai fac poza sa intelegi mai usor revin imediat.

Mama, ce explicatie buna ai dat! Pana si eu am inteles!firstprize Chapeau, doamna! Sau sombrero (nu stiu ce poarta spaniolii pe cap, am zis sombrero ca de ala stiam de la mexicani). Multumesc mult, o sa incerc intai pe o bluza de vara. Ma gandesc ca iese mai bine cu fir subtire, cum a fost si al tau.
gabyta
Scris: Sunday, January 20, 2013 3:26 PM
Nivel

Antilopa_Bongo wrote:

Mama, ce explicatie buna ai dat! Pana si eu am inteles!firstprize Chapeau, doamna! Sau sombrero (nu stiu ce poarta spaniolii pe cap, am zis sombrero ca de ala stiam de la mexicani). Multumesc mult, o sa incerc intai pe o bluza de vara. Ma gandesc ca iese mai bine cu fir subtire, cum a fost si al tau.

Sombrero,ai zis bineras ptr orice nelamurire poti s ama intrebi,daca nu raspund lasa PM ca ala il vad mai iutepupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.