|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gabytza cat timp tia luat pentru a lucra cu doua fire pe un deget, eu de 3 zile ma tot chinui si nu reusesc |
| pcinfo wrote:Eu prevad ca voi avea nevoie de ajutoare la numararea voturilor, ca se anunta batalie grea!!! Tare frumoase toate inceputurile vostre! Ma umpleti de bucurie ca v-am dat ocazia sa faceti asa lucrusoare frumoase. eu,eu..te ajut cu mare drag! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| http://www.liveinternet.ru/users/pupus/post223718997/
sper sa va fie de folos http://www.liveinternet.ru/users/pupus/post223327123/ |
| foarte faine modele, mai ales rochita |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2013 Mesaje: 33
| Acest concurs observ ca nu e la copii.Ar merge si de copii?Am un pulovaras mic de facut.Si e o ocazie f buna sa invat mai bine sa manevrez atele.ori le incurc de tot ori ma incurc eu in ele Ce ati lucrat pana acum este deosebit,ramai cu ochii bulbucati.Nici n-as indrazni sa ma bag pt concurs dar doar cu voi pot invata mai mult. Felicitari si mult spor tuturor |
| Pai nu e de copii, dar u e nici la adulti, deci poti lucra pentru oricine. Si eu zic ca poti incerca. Iei un model mai simplu, si ii dai drumul. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Gabyta, MIhaela, Oachi felicitari pt ce curajul si rabdarea de a face asa minunatii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| gata puloverasul lui catu!!!! a iesit super de mumusel!!!! acum ma apuc pt mine! m-am enervat si am desfacut tot si ma apuc din nou! oachi attached the following image(s):

|
|
| oachi wrote:gata puloverasul lui catu!!!! a iesit super de mumusel!!!! acum ma apuc pt mine! m-am enervat si am desfacut tot si ma apuc din nou! oana! super! super! sa-l poarte sanatos! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| oachi wrote:gata puloverasul lui catu!!!! a iesit super de mumusel!!!! acum ma apuc pt mine! m-am enervat si am desfacut tot si ma apuc din nou!
Foarte frumos! Felicitari! |
|

| ildi wrote:oana! super! super!  sa-l poarte sanatos!
multumesc! si eu-s tare multumita!!!! |
|

| |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oachi wrote:gata puloverasul lui catu!!!! a iesit super de mumusel!!!! acum ma apuc pt mine! m-am enervat si am desfacut tot si ma apuc din nou! SUPERB,SUPERB ,SUPERB !!!!!!! FELICITARI DRAGA MEA Of,,ai stricat tot?,,acuma tu stii cum era mai bine ,mult,spor si abia astept sa vad ce iasa din manutele alea harnicute. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Fetelor,multumesc ptr aprecieri Iar acum poze la purtatoare,,adica eu ca aseara m-am enervat ca ai venea totusi prea mare lui Lucya asa ca am blocato si am mai intans-o,,,bine eu vroiam numa pe lateral putin mai mare cam cu 2 cm da am intinso se pare si in jos mai mult decat trebuia si in loc de tuninca m-am ales cu o rochie ,,,buna si asta ce sa ai fac..stiti cum este nui ptr cine se gandeste ci ptr cine se nimereste,,nu a iesit tuninca a iesit rochie,,mai grav era de iesea costum de baie gabyta attached the following image(s):

|
|
| Gabytza iti vine ff bine. Sa o porti sanatoasa... |
|
|