Concurs "Maini Indemanatice" nr 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweety
Scris: Wednesday, August 8, 2012 3:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2009
vreau si eu sa intru in concurs... se accepta culoarea asta??? e un portocaliu piersica ras

sweety attached the following image(s):
dsc00284.jpg

cristinapatrascu66
Scris: Wednesday, August 8, 2012 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/1/2008
intru si eu in concurs.
am inceput un ponch pentru nepotica mea bounce

cristinapatrascu66 attached the following image(s):
dsc00250.jpgdsc00251.jpgdsc00252.jpg

valentina
Scris: Wednesday, August 8, 2012 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2007
yes yes yes Ce bucurie sa vad ca ati inceput ceva pentru concurs! Ma gandeam ca o sa va sperie caldura, dar se pare ca m-am inselat. Sa aveti inspiratie si mult, mult spor!

Pentru asta v-am adus si zambilici care croseteaza, tricoteaza, incurca atele! hohot

Flavyafetitza wrote:
ma bag si eu dar nustiu ce sa incep.am in plan cam multe,grea hotarare.

Flavia, te primesc cu drag! La cate modele frumoase ai pus si la cate vei mai gasi, imposibil sa nu-ti vina inspiratia.

Una wrote:
Cred ca ma bag si eu... Aveam in plan ceva alb de multa vreme, asa ca.... Sa vedem :)

O, cat de frumos arata arata firul tau! Sper sa termini ce ai inceput (ca am auzit eu de undeva ca le mai lasi asa...), sa ramai pe forum sa ne mai arati si alte lucruri frumoase!

Ruth wrote:
am reusit sa fac rost de poze, am trimis lucru la fratele meu mai mic si a facut poza la spatele lucrului adica pe dos, nu a fost mami acasa sa i zica asa ca asta eras ,e bine si asa decat deloc,o sa mai pun eu poze cand imi rezolv problema cu aparatulpupici

Eh, cine nu se pricepe la lucru de mana... asta e, bine ca a pozat pana la urma. Cand vei avea timp poti sa pui tu andrelele langa un alt scul ca sa fie in regula poza initiala, ok?

miculaiciuc wrote:
Buna fetelor.Cat ma bucur ca se poate participa si cu lucruri crosetate.Eu am un fir asa mai rozaliu,va arat si poza.Am inceput sa fac din el un bolero,dar l-am desfacut pentru ca nu imi placea cum imi iese..asa ca as incerca sa fac ceva din acest fir ca sa pot participa la concurs...asta daca se incadreaza.E buna culoarea?Mai trebuie alta poza cu firele?(Nu de alta,dar nu am aparat...trebuie doar sa apelez la neamuri,vecini).In poza se vede inceputul boleroului,dar l-am desfacut deja.Dar se pare ca trebuie poza si cu unealta:)...

Miculaiciuc, arata foarte frumos ce ai inceput, dar din poza culoarea aduce mai mult a mov... Ce sa zic, poate gresesc eu. Imi pare rau, vezi poate mai ai prin firele tale nuantele specificate in regulament. Si da, trebuie si unealta pusa langa fir.

miha.raluca wrote:
Fetelor,mult spor la lucru. Va rog frumos sa ma ajutati,desi am tot cautat pe forum cum sa public pozele singura varianta care mi-a iesit a fost cu photobucket dar nu-mi place ca le posteaza asa mari ca acum,Cum faceti sa le puneti mici?

Eu zic ca e bine asa cum sunt puse ele! Daca nu esti multumita, ai in photobucket optiunea de redimensionare.

sweety wrote:
vreau si eu sa intru in concurs... se accepta culoarea asta??? e un portocaliu piersica ras

Sigur ca e buna culoarea! Sweety, de mult nu te-am mai vazut pe aici, ma bucur ca ai revenit!

cristinapatrascu66 wrote:
intru si eu in concurs.

Cristina, si pentru tine am aceeasi bucurie! Ce de-a fete dragi s-au reintors! Va pup!

ligia27
Scris: Wednesday, August 8, 2012 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
am inceput si eu o bluzita dar e rosu si o dunga galbena . predomina rosu ca focu. se permite si galben in lucru?

valentina
Scris: Wednesday, August 8, 2012 8:27 PM
Nivel

ligia27 wrote:
am inceput si eu o bluzita dar e rosu si o dunga galbena . predomina rosu ca focu. se permite si galben in lucru?

Sigur ca da! Poti folosi toate nuantele de la alb, galben, portocaliu sau rosu, impreuna sau separat.

Poti adauga chiar mai dungi de galben daca iti place!

Hai sa dau si un exemplu sau doua, poate nu am explicat eu bine! sorry1 Aplicatiile peste lucru (nasturi, fermoare, paiete) pot avea orice culoare.

miha.raluca
Scris: Wednesday, August 8, 2012 10:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2012
M-am straduit sa lucrez putintelalbinita

miha.raluca attached the following image(s):
sam_22422.jpg

ligia27
Scris: Thursday, August 9, 2012 5:38 AM
Nivel

cristinapatrascu66 wrote:
intru si eu in concurs.

ligia27 attached the following image(s):
65934.jpg

diana-andreea
Scris: Thursday, August 9, 2012 5:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
deocamdata numai poza cu atele si sculele...poate maine ma apucyes yes yes yes
ligia27
Scris: Thursday, August 9, 2012 7:57 PM
Nivel

am reusit sa descarc si eu ce am inceput .intru si eu in gasca voastra sic ras
culoarea adevarata e cea din poza de mijloc. rosu ca focul si galben

atat am reusit . pana duminica trebuie sa o termin si sa fac si o caciulita,la se . duminica o voi face cadou finutei care face 1 anisor si trebuie sa ii taiem ( luam ) motul.

modelul e BUBURUZA eu asa il tiu dupa denumire. dintrun ochi faci trei iar din urmatoarele trei faci unul

ligia27 attached the following image(s):
p030812_1609.jpgp080812_1215.jpgp080812_1215[01].jpg

miha.raluca
Scris: Thursday, August 9, 2012 8:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2012
ligia27 wrote:
am reusit sa descarc si eu ce am inceput .intru si eu in gasca voastra sic ras
culoarea adevarata e cea din poza de mijloc. rosu ca focul si galben

atat am reusit . pana duminica trebuie sa o termin si sa fac si o caciulita,la se . duminica o voi face cadou finutei care face 1 anisor si trebuie sa ii taiem ( luam ) motul.

modelul e BUBURUZA eu asa il tiu dupa denumire. dintrun ochi faci trei iar din urmatoarele trei faci unul

Superb, mult mult spor in continuaremajoreta majoreta majoreta
valentina
Scris: Saturday, August 11, 2012 5:01 AM
Nivel

Raluca, ce harnicuta ai fost! Se contureaza frumos raglanul tau! Sa ai spor in continuare!

Diana - Andreea, m-ai surprins cu poza asta! Ca de revista arata! love

Ligia, tu ai depasit limita de viteza! sic Dar daca e cadou si trebuie dus repede, asa se cere... Sa ai acelasi spor ca sa-l poti termina in timp util! Andrele

Eu sunt ca mesterul Manole deocamdata hohot , tot ce fac ziua, noaptea desfac! Munca in zadar...

pcinfo
Scris: Saturday, August 11, 2012 6:41 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Deseara am sa vin si eu cu noutati... mai am putin si termin spatele, fata am terminat-o aseara, si vor ramane manecile. Astazi nu voi mai fi asa harnica pt ca am program de piata, gatit etc.
gabyta
Scris: Saturday, August 11, 2012 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Ma bag si eu aici,tocmai am facut un sal sper ca ma incadrez.
Mault spor fetele majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Ligia27newclap newclap tare frumoasamajoreta majoreta

gabyta attached the following image(s):
dscn6642.jpgdscn6668.jpgdscn6670.jpgdscn6672.jpgdscn6677.jpgdscn6679.jpg

cristinapatrascu66
Scris: Saturday, August 11, 2012 6:06 PM
Nivel

foarte frumos gabytanewclap newclap newclap newclap newclap
cristinapatrascu66
Scris: Saturday, August 11, 2012 6:06 PM
Nivel

am mai crosetat si eu un pic

cristinapatrascu66 attached the following image(s):
dsc00253.jpgdsc00255.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.