Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| vreau si eu sa intru in concurs... se accepta culoarea asta??? e un portocaliu piersica sweety attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| intru si eu in concurs. am inceput un ponch pentru nepotica mea
cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ce bucurie sa vad ca ati inceput ceva pentru concurs! Ma gandeam ca o sa va sperie caldura, dar se pare ca m-am inselat. Sa aveti inspiratie si mult, mult spor!
Pentru asta v-am adus si zambilici care croseteaza, tricoteaza, incurca atele!

Flavyafetitza wrote:ma bag si eu dar nustiu ce sa incep.am in plan cam multe,grea hotarare. Flavia, te primesc cu drag! La cate modele frumoase ai pus si la cate vei mai gasi, imposibil sa nu-ti vina inspiratia.
Una wrote:Cred ca ma bag si eu... Aveam in plan ceva alb de multa vreme, asa ca.... Sa vedem :) O, cat de frumos arata arata firul tau! Sper sa termini ce ai inceput (ca am auzit eu de undeva ca le mai lasi asa...), sa ramai pe forum sa ne mai arati si alte lucruri frumoase!
Ruth wrote:am reusit sa fac rost de poze, am trimis lucru la fratele meu mai mic si a facut poza la spatele lucrului adica pe dos, nu a fost mami acasa sa i zica asa ca asta e  ,e bine si asa decat deloc,o sa mai pun eu poze cand imi rezolv problema cu aparatul Eh, cine nu se pricepe la lucru de mana... asta e, bine ca a pozat pana la urma. Cand vei avea timp poti sa pui tu andrelele langa un alt scul ca sa fie in regula poza initiala, ok?
miculaiciuc wrote:Buna fetelor.Cat ma bucur ca se poate participa si cu lucruri crosetate.Eu am un fir asa mai rozaliu,va arat si poza.Am inceput sa fac din el un bolero,dar l-am desfacut pentru ca nu imi placea cum imi iese..asa ca as incerca sa fac ceva din acest fir ca sa pot participa la concurs...asta daca se incadreaza.E buna culoarea?Mai trebuie alta poza cu firele?(Nu de alta,dar nu am aparat...trebuie doar sa apelez la neamuri,vecini).In poza se vede inceputul boleroului,dar l-am desfacut deja.Dar se pare ca trebuie poza si cu unealta:)... Miculaiciuc, arata foarte frumos ce ai inceput, dar din poza culoarea aduce mai mult a mov... Ce sa zic, poate gresesc eu. Imi pare rau, vezi poate mai ai prin firele tale nuantele specificate in regulament. Si da, trebuie si unealta pusa langa fir.
miha.raluca wrote:Fetelor,mult spor la lucru. Va rog frumos sa ma ajutati,desi am tot cautat pe forum cum sa public pozele singura varianta care mi-a iesit a fost cu photobucket dar nu-mi place ca le posteaza asa mari ca acum,Cum faceti sa le puneti mici? Eu zic ca e bine asa cum sunt puse ele! Daca nu esti multumita, ai in photobucket optiunea de redimensionare.
sweety wrote:vreau si eu sa intru in concurs... se accepta culoarea asta??? e un portocaliu piersica Sigur ca e buna culoarea! Sweety, de mult nu te-am mai vazut pe aici, ma bucur ca ai revenit!
cristinapatrascu66 wrote:intru si eu in concurs. am inceput un ponch pentru nepotica mea Cristina, si pentru tine am aceeasi bucurie! Ce de-a fete dragi s-au reintors! Va pup!
|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| am inceput si eu o bluzita dar e rosu si o dunga galbena . predomina rosu ca focu. se permite si galben in lucru?
|
|

| ligia27 wrote:am inceput si eu o bluzita dar e rosu si o dunga galbena . predomina rosu ca focu. se permite si galben in lucru?
Sigur ca da! Poti folosi toate nuantele de la alb, galben, portocaliu sau rosu, impreuna sau separat.
Poti adauga chiar mai dungi de galben daca iti place!
Hai sa dau si un exemplu sau doua, poate nu am explicat eu bine! Aplicatiile peste lucru (nasturi, fermoare, paiete) pot avea orice culoare.

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| M-am straduit sa lucrez putintel
miha.raluca attached the following image(s):

|
|

| cristinapatrascu66 wrote:intru si eu in concurs. am inceput un ponch pentru nepotica mea ligia27 attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| deocamdata numai poza cu atele si sculele...poate maine ma apuc
 |
|

| am reusit sa descarc si eu ce am inceput .intru si eu in gasca voastra  culoarea adevarata e cea din poza de mijloc. rosu ca focul si galben
atat am reusit . pana duminica trebuie sa o termin si sa fac si o caciulita,la se . duminica o voi face cadou finutei care face 1 anisor si trebuie sa ii taiem ( luam ) motul.
modelul e BUBURUZA eu asa il tiu dupa denumire. dintrun ochi faci trei iar din urmatoarele trei faci unul ligia27 attached the following image(s):
  ![p080812_1215[01].jpg](/i.ashx?a=66462)
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| ligia27 wrote:am reusit sa descarc si eu ce am inceput .intru si eu in gasca voastra  culoarea adevarata e cea din poza de mijloc. rosu ca focul si galben atat am reusit . pana duminica trebuie sa o termin si sa fac si o caciulita,la se . duminica o voi face cadou finutei care face 1 anisor si trebuie sa ii taiem ( luam ) motul. modelul e BUBURUZA eu asa il tiu dupa denumire. dintrun ochi faci trei iar din urmatoarele trei faci unul
Superb, mult mult spor in continuare |
|

| Raluca, ce harnicuta ai fost! Se contureaza frumos raglanul tau! Sa ai spor in continuare!
Diana - Andreea, m-ai surprins cu poza asta! Ca de revista arata!
Ligia, tu ai depasit limita de viteza! Dar daca e cadou si trebuie dus repede, asa se cere... Sa ai acelasi spor ca sa-l poti termina in timp util! 
Eu sunt ca mesterul Manole deocamdata , tot ce fac ziua, noaptea desfac! Munca in zadar...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deseara am sa vin si eu cu noutati... mai am putin si termin spatele, fata am terminat-o aseara, si vor ramane manecile. Astazi nu voi mai fi asa harnica pt ca am program de piata, gatit etc. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Ma bag si eu aici,tocmai am facut un sal sper ca ma incadrez. Mault spor fetele Ligia27 tare frumoasa gabyta attached the following image(s):

|
|

| foarte frumos gabyta |
|

| am mai crosetat si eu un pic cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
|