Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| green_eyes_11 wrote:Vin si eu cu pozele promise. Sunt multumita de cum a iesit si mai ales ca fetei ii place :)
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Sigur ca prelungim concursul daca mai aveti nevoie.
Ultima zi de postare a lucrarilor va fi sambata 06.10.2012. Sper ca veti avea destul timp sa terminati, sa nu fie facute pe graba.
Mihaela (Green Eyes), , ce poze, ce prezentare, ce frumusete de hainute si fetita! Felicitari!
Carmen, sper sa ti se vindece usor rana si sa termini minunea aceea de bluzita.
Mihaela (Tunderke), si pe tine te astept sa apari cu paltonasul!
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| green_eyes_11absolut superb !!!!! felicitari ptr prezentare si multi pupici modelului,se vede cat e de fericita |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| green_eyes_11 wrote:Vin si eu cu pozele promise. Sunt multumita de cum a iesit si mai ales ca fetei ii place :) mortal!!!!!!!!!!!!e superb...si prezentarea la fel |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela e superbbb! Sa il poarte cu drag domnisoara! |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Multumesc mult tuturor pentru cuvintele frumoase! Sa stiti ca am transmis felicitarile si modelului si a fost foarte fericita
Mariana71, am pus un link la pag 21, cu site-ul de unde am luat modelul. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/15/2012 Mesaje: 39
| green_eyes_11 wrote:Multumesc mult tuturor pentru cuvintele frumoase! Sa stiti ca am transmis felicitarile si modelului si a fost foarte fericita Mariana71, am pus un link la pag 21, cu site-ul de unde am luat modelul. Felicitarile mele,foarte frumoase ... |
|
| Multumim mult Valentina! Vin si cu poze curand. Prima maneca am terminat-o iar a doua e cam la jumatate. Astazi am impus pauza si pt ca e duminica dar si pt ca avand degetelul ranit am cam fortat ciudat articulatia de la deget ca sa tin acul si m-a cam durut nu taietura ci articulatia :))
Asa ca astazi pauza de voie....
Ca distractie, aseara m-am vazut cu finuta mea: ea era pansata la barbie eu la degetel asa ca sa nu fim una mai prejos ca cealalta :)) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mihaela,am gasit ,dar eu credeam ca e si o schema ceva,dar nimic .Iar engleza mea e in pom. |
|
| Valentina multumesc. Azi am fost plecati la bunici, dar de maine ma apuc de lucru, si trag tare sa termin. |
|
| Am reusit sa termin astazi puloverul. Acum e la spalat, maine seara sau miercuri dimineata vin si cu poze.
PS. Degetul meu e acum ok, am scos de tot pansamentul. |
|
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| pcinfo wrote:Am reusit sa termin astazi puloverul. Acum e la spalat, maine seara sau miercuri dimineata vin si cu poze.
PS. Degetul meu e acum ok, am scos de tot pansamentul. ne tii in suspans |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| mariana71 wrote:Mihaela,am gasit ,dar eu credeam ca e si o schema ceva,dar nimic .Iar engleza mea e in pom.
Mariana, o sa incerc sa pun cateva explicatii; zilele astea sunt cam prinsa cu treburi, cand ma mai eliberez o sa traduc cate putin... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mihaela,dar nu ai putea face niste poze mai detaliate,poate reusesc sa ma orientez dupa ele? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| http://lamagliadimarica.com/2012/08/07/top-down-con-le-spalle-a-giro-2/ http://vfl.ru/fotos/foto_zoom/26b65cd4657303.html
|
|
|