Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| valentina wrote:Raluca, e foarte frumos firul din care ai lucrat, dar eu nu cred ca nu se potriveste maroul cu tema noastra, imi pare rau. Oricum, fetita ta va arata nemaipomenit cu el, te astept cu poza, daca vrei.
Carmen, e minunata bluzica inceputa, Imi place mult si culoarea si modelul! Spor pe mai departe! Si multumesc frumos ca ai postat schema, sigur mai inspira pe cineva.
Ok! Multumesc pt raspuns.Il voi posta la un forum adecvat dupa ce termin. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Fetele, cum stati cu lucrul?
Au mai ramas doar 4 zile pana la terminarea concursului. Mai aveti nevoie de prelungiri cumva? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu sper sa termin astazi "corpul" si sa raman cu manecile, care nu ar trebui sa-mi ia mai mult de 2 zile. Sper sa ma incadrez, daca nu asta e... |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Am terminat si eu, trebuie doar sa mai fac poze. |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Carmen, daca mai ai nevoie, prelungim cu inca 2-3 zile ca sa termini si tu.
Mihaela, abia astept sa vad cum a iesit jacheta!
Eu ma gandeam sa se termine duminica concursul, pe 30.09.2012 sa fie ultima zi de prezentare a lucrarilor. Totul depinde de voi, daca aveti timp sa finalizati. |
|
| Din pacate tocmai am reusit sa ma tai la degetul mic (m-am gandit ca putina carne de Carmen nu strica pe langa ceapa, la tocana ), asa ca puteti incheia concursul, raman doar cu puloverul celalalt. |
|
| Eu am inceput prima maneca, dar din pacate saptamana asta nu prea am avut timp de tricotat, ne-am apucat de izolat casa, muncitori, facut mancare, fata trebuie dus-adus de la scoala, seara dupa ce adorm fetele, abia apuc sa fac cateva randuri, asa ca nu stiu cand apuc sa termin, sper sa fie cat de curand.
Valentina daca celelalte au terminat poti sa inchei linistita concursul.
|
|
| Mi-am mai revenit cu degetul, si sunt aproape gata cu o maneca. Pls mai dati-mi inca 2 zile, adica pana marti seara.
Pupici |
|
| carmen,un pic de galerie cred ca nu-ti strica! |
|
| Daca se mai prelungeste cateva zile, poate reusesc sa termin si eu.
|
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Vin si eu cu pozele promise. Sunt multumita de cum a iesit si mai ales ca fetei ii place :) green_eyes_11 attached the following image(s):
|
|
| mihaela,e superb!superb! sa-l poarta sanatoasa printesa ta! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mihaela....ce frumusete |
|