Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| valentina wrote:Cristina, ce bine ii sta Malinei cu rochita galbena! Si mai ales cu codite, e asa de scumpa! Mai astept sa vina Tunderke si Mihaelele (mami_de_gemeni si green eyes) cu creatiile lor, iar apoi vom incepe parada. Va pregatesc o mica surpriza, sper sa-mi iasa. Au mai ramas 10 zile! Daca mai e cineva care lucreaza, o asteptam cu poze!
Daca merg culorile,crosetez o esarfa micuta fetitei mele.Am facut o caciulita si mi-a ramas ceva fir.Las si caciulita poate se vede culoarea. miha.raluca attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ralu tare dragut ce faci tu acolo, dar eu vad ceva verde, sau ma insel? nu se vede prea bine.
Revin si eu cu pozele promise, pentru puloverul pe care l-am inceput. Il fac reglan. pcinfo attached the following image(s):
|
|
| Frumos pulovarasul si mult spor. Nu e verde, e roz si se inchide usor la culoare spre maro.Nu reusesc sa scot culorile,obiectivul aparatului meu e stricat,invart eu usor de el sa scoata clare pozele,ma bucur ca mai merge si atat. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Este frumos reglanul pana aici, cum este in fata rotund?Ce fir folosesti? |
|
| Este pe rotund, iar firul e Margareta de la Red Heart, pus in doua fire. Modelul e cel din schema atasata. pcinfo attached the following image(s):
|
|
| pcinfo wrote:Ralu tare dragut ce faci tu acolo, dar eu vad ceva verde, sau ma insel? nu se vede prea bine.
Revin si eu cu pozele promise, pentru puloverul pe care l-am inceput. Il fac reglan. carmen,ce frumos inceput! |
|
| multumesc mult ildi, si mie imi place cum iese, mai ales culoare imi place mult de tot |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Imi place foarte mult dar te rog daca pori sa-mi faci un semn pe schema de unde pina unde se repeta ? Multumesc ! |
|
| Pai aia e toata schema, cand am terminat schema practic separ manecile, si mai departe voi lucra numai pe fata. Schema aia la mine se repeta de 13 ori, adica am inceput pe 13*9 ochiuri = 117 ochiuri. Acum am in jur de 300 de ochiuri (nu trebuie sa-ti bati capul cu inmultirile specifice reglanul;ui, ele reies din model). Ca explicatii suplimentare ar fi ca cerculetul mic inseamna ochi lucrat pe fata rasucit, liniuta aia orizontala e ochi pe dos, iar liniuta verticala e ochi pe fata.
Daca ai vreo nelamurire spune-mi si cu drag iti explic.
Aaaa doar partea gri sunt ochiri, restul cu alb ignori. |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Pcinfo, e foarte frumos inceputul tau. O sa iasa o bluzita superba Si culoarea e super! |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Pcinfo imi place mult ce faci poate fac si eu una cand voi termina ce am inceput. |
|
| Nu m-am lamurit de e ok sau nu culoarea,eu am facut esarfa oricum ca aveam nevoie de ea.In caz ca nu merge pt concurs nu e nici o suparare.Momentan arat ce am lucrat,maine o sa-l termin si poza la purtatoare.nu e nimic deosebit,dar mi-a placut mult si cum intr-o seara a fost fff rece m-am apucat rapid de el. miha.raluca attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| multumesc!atit vroiam sa stiu ce sa socotesc deci ce e cu gri |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| raluca e frumoasa caciulita si salul carmen frumos inceput |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Raluca, e foarte frumos firul din care ai lucrat, dar eu nu cred ca nu se potriveste maroul cu tema noastra, imi pare rau. Oricum, fetita ta va arata nemaipomenit cu el, te astept cu poza, daca vrei.
Carmen, e minunata bluzica inceputa, Imi place mult si culoarea si modelul! Spor pe mai departe! Si multumesc frumos ca ai postat schema, sigur mai inspira pe cineva.
|
|
|