Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Diana-andreea original |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ma alatur si eu la acest concurs, e un bolerou pentru fata mea cea mare, nu e prea pretentios in comparatie cu ce faceti voi.... o sa incerc sa fac poze si la purtator verusca attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ana wrote:Diana-andreea original te pupa baba ana ai o papusica superba!!ptiu cat e de scumpa....imi aduce aminte de dolofana mea verusca.....imi place boleroul tau....simplu dar de efect!!felicitari! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte dragalas bolerul |
|
| Verusca e frumos boleroul.
Ana la printesa, e tare dulcica.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Verusca, foarte frumos boleroul! finut si elegant! |
|
| verusca e minunat boleroul.simplu si de efect.bravo |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| verusca e frumos boleroul |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| multumesc fetili
Verusca tare dragutz boleroul |
|

| Sa va arat si eu cum am progresat... green_eyes_11 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Tunderke, uite, modelul asta il remarcasem eu si imediat m-am gandit la al tau. Bine, tu poate nu te gandesti sa-l faci exact asa, dar eu il pun pentru inspiratie. Na, ca nu-l mai gasesc acum, dar revin eu cu o poza.
Verusca, ma bucur tare mult ca participi si tu! Mie chiar imi place boleroul, e finut! Sunt sigura ca fata ta il va purta cu drag.
Green eyes, ai incercat metoda aia "contignous", nu? De care eu inca nu am avut curajul sa ma apropii... Arata grozav pana acum! Cum ai de gand sa faci in fata?
|
|

| valentina wrote: Green eyes, ai incercat metoda aia "contignous", nu? De care eu inca nu am avut curajul sa ma apropii... Arata grozav pana acum! Cum ai de gand sa faci in fata?
Da, Valentina, asta e metoda, ai recunoscut-o Multumesc pentru aprecieri! Nu e greu deloc, eu am cumparat pattern-ul si e f bine explicat, mi-a fost usor. In fata o sa ridic ochiuri si o sa fac o bentita, puloverul nu va avea nasturi. Uite, asa va arata: http://www.ravelry.com/patterns/library/sweet-poppy
|
|
| Green_eyes e frumos ce ai facut pana acum, spor in continuare. Valentina multumesc, pun diagrama dupa care am inceput.
tunderke attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| green_eyes_11 wrote:Da, Valentina, asta e metoda, ai recunoscut-o Multumesc pentru aprecieri! Nu e greu deloc, eu am cumparat pattern-ul si e f bine explicat, mi-a fost usor. In fata o sa ridic ochiuri si o sa fac o bentita, puloverul nu va avea nasturi. Uite, asa va arata: http://www.ravelry.com/patterns/library/sweet-poppy Foarte frumos si finalul si mai si,spor in continuare. |
|
| green eyes...ce frumos iese,abia astept sa vad finalul |
|
|