Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mi-a placut faza cu meritele disignerului multumesc mult...da ,am cusut eu toate paietele alea,important e ca tura asta inca nu mi s-a acrit de atata migaleala |
|
| diana,e super rucsacelul! felicitari ptr rabdare! |
|
| diana andreea ca de obicei lucrarea si prezentarea de revista.esti maestra la asa ceva |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| sweety...ce frumuseti atat rochita cat si fetita cristina....imi place si ponco-ul tau... diana....interesant rucsacel si multa migala
ce frumuseti se contureaza pe aici....felicitari tuturor!!! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| multumec fetelor pentru cuvintele frumoase
dana foarte frumos rucsacul ,sigur nu-l va incurca la gradi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| diana-andreea fara cuvinte,si toate paietele alea.... |
|
| fetele |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| cristinapatrascu66 wrote:am prins-o pe malina in toane bune pentru o sedinta foto si vin si eu cu poze la purtator
felicitari. a iesit absolut superb. vin si eu din urma cu unul dar merge greu si nu stiu de ce. |
|

| ligia27 wrote: felicitari. a iesit absolut superb. vin si eu din urma cu unul dar merge greu si nu stiu de ce.
poate putina galerie ajuta |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Nu-mi vine a crede ca lipsind cateva zile numai, poti gasi o gramada de minuni pe aici!
tunderke wrote:Va arat si eu ce am facut pana acum, putin, dar saptamana asta am avut o verisoara la ore in fiecare zi, asa ca de lucrat putin am lucrat, sper sa fac mai mult saptamana viitoare. Tunderke, cred ca stiu modelul ce l-ai inceput! L-am admirat undeva... sa ai mult spor la lucru. Special pentru voi, voi mai prelungi concursul cu inca doua saptamani ca sa puteti termina.
miha.raluca wrote:Dupa lupte seculare,am reusit sa termin fustita. Urmeaza si proba,e vreme de ploaie numai bine sa ai fac o proba.Revin cu poze cand prind puiutul linistit. Raluca, nici nu stii ce ma bucur ca ni te-ai alaturat pe forum! Hainutele pe care le lucrezi sunt exact pe gustul meu! Felicitari pentru minunea de fustita!
Mami_de_gemeni wrote:Marti dimineata plec la Bucuresti si trag tare sa termin ceea ce am inceput. Asta e ce am facut pana acum. Mai in proiect si un set pe galben cu portocaliu, insa la intoarcere pentru gradinita. Mihaela, am mai prelungit concursul , poate termini pana la sfarsitul lui septembrie. La cum te stiu eu de harnicuta... hai, mami , mult spor!
cristinapatrascu66 wrote:am inceput si eu rochita dar sa vad daca o si termin (sunt eu in concediu dar avem baia si bucataria in constructie) Foarte frumos modelul, lucrat perfect! Spor la renovari, sper sa gasesti timp macar serile sa mai lucrezi cateva randuri.
green_eyes_11 wrote:Sper ca nu e prea tarziu sa ma alatur si eu acestui concurs.. In primul rand va felicit pe toate pentru minunatiile care va ies din maini!  Tot uitandu-ma pe aici mi s-a facut pofta sa lucrez ceva in culorile verii si am gasit un fir rosu-portocaliu numai bun pentru tema concursului. Voi face un pulover pentru fata mea, sper doar sa ma incadrez in timp. Ma bucur ca te-ai inscris si tu! Chiar imi doream acest lucru! La ce lucruri frumoase iti ies din maini, era pacat sa nu participi. Firul e suuuuper!
sweety wrote:gata si rochita mea
cristinapatrascu66 wrote:am prins-o pe malina in toane bune pentru o sedinta foto si vin si eu cu poze la purtator
Ah, ce fotomodel superb! Si ce a mai crescut! Rochita e vesela si unicat! Sigur se va lauda cu ea la gradi, la fel ca si cu poncho-ul.
diana-andreea wrote:insfarsit am terminat si eu cu finisatul si pozele  e un saculet pt schimburi la gradi e oleaca mai frumos si ''viu '' in realitate! Ma asteptam la asa ceva din partea ta! Nu stiu de unde ai atata rabdare.... Senzationala bufnita aia, ca si munca ta!
ligia27 wrote: felicitari. a iesit absolut superb. vin si eu din urma cu unul dar merge greu si nu stiu de ce. Inspirata a mai fost Cristina cand a ales acel model de poncho! Ia te uita ce de-a admiratoare are! Mult spor, Ligia!
|
|

| Multumesc frumos Valentina.Eu ma bucur si mai mult ca m-am alaturat voua. |
|
| valicule te pup dulce si te iubesc mult,doar stii asta!!! |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Multumesc, Valentina! Si pentru mine e o placere sa particip alaturi de voi! Si multumiri pentru prelungirea concursului! Eu sigur ma bucur pt ca voi avea mai mult timp |
|
| Multumesc Valentina. Modelul pe care-l fac eu e torsade, am mai inaintat cu lucrul, acum ma apuc sa mai fac cateva randuri, maine o sa pun poze unde am ajuns.
Si eu ma bucur ca am descoperit acest forum, aici am gasit multe modele si inspiratie, iar concursurile ma ajuta sa ma grabesc cu lucrul, sa termin si sa fac ceva frumos.
tunderke attached the following image(s):
![p06-09-12_17.36[2].jpg](/i.ashx?a=67999) ![p06-09-12_17.36[3].jpg](/i.ashx?a=68000)
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| D-na Cristina , Sweety frumoase creatii. Am aflat cu placere ca Malina este de fapt nepotica dnei Cristina, sper ca nu gresesc. Sa va traiasca e o scumpica. |
|
|