Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Daca aveti nevoie de schema la careva imi spuneti si daca o am o pun.nu v-am intrebat se accepta si de copii,ca eu am modele doar de copii.Daca nu se accepta imi cer scuze,dar o privire peste ele nu strica.Daca se accepta si de copii o sa m-ai pun modele.spor la munca |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| valentina nu a specificat nimic,e cam generic.sa asteptam intoarcerea ei din concediu ptr lamuriri! oricum sunt 2 sectiuni,tricotat si crosetat.in rest nu stiu nici eu mare lucru. |
|
|
| da,ptr corectitudine ai dreptate,dar ziceam,eu una nu am nimic impotriva ptr o zi in avans,intreab-o si pe valentina eventual cind apare pe aici. |
|
|
| concursul e la articole tricotate...nu e ''atasat'' niciunei sub- categorii,asa ca merg si adulti si copii!!! domnita vali,doar ti-am spus ca daca faci vreun concurs o sa particip.... pupo mama pe ea de scumpa....promit ca azi o sa-mi fac timp de un mail asa...am o intrebare:deci eu am de facut un contur cu negru(de cativa cm)se accepta sau nu????daca nu se accepta nu-i bai ca nu ma supar!!!! astept pareri fetelor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mihaela ,la ultimul costumas ,cel alb,ai schema? |
|
| mariana71 wrote:Mihaela ,la ultimul costumas ,cel alb,ai schema? Caut si daca am o sa o atasez. Flavyafetitza attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| inspiratie
ailemac attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| inspiratie si de la mine verusca attached the following image(s):
         ![496591798_2b8f83f991[1].jpg](/i.ashx?a=65997) ![61528[1].jpg](/i.ashx?a=66000)      
|
|
| verusca wrote:inspiratie si de la mine
La ultima ai cumva si ceva scheme?
sau mi-ar place ceva cu volanase pentru o fetita de 5 ani (finuta mea lol) |
|
| si mai cateva modele sa aveti motivatie de lucru.sper sa fie cat m-ai multe participante la o asa tema frumoasa. Flavyafetitza attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ce e aici nici nu mai stiu la care sa ma uit
|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| am o intrebare.pentru o fetita de 1-2 ani cat cm trebuie sa lucrez de la sub brat injos pana la jumatatea fundului pentru o jacketica.mersi |
|
| Ce de modele frumoase.
Flavya jachetica din poza 12 e tricotata sau crosetata? Tare frumoasa e.
Ailemac ai vreo schema la poza 40?
Ligia fetita mea are 1 an si 4 luni, daca vrei cand se trezeste si o masor.
As vrea sa-i fac o jachetica pentru cea mare, in primavara i-am promis ca ii fac una pe cand incepe scoala, sa mearga cu ea in prima zi de scoala, oare cat material sa cumpar, am gasit ceva frumos pe net, in degrade lana cu acril, ceva moale, oare ar fi bun?
|
|
| verusca wrote:inspiratie si de la mine
La ultimele 2 daca ai scheme?
Ligia am masurat-o si are 20-22 cm.Poate te ajuta.
|
|
|
|