Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| [quote=valentina]Pentru ca va fi deja toamna cand se va incheia concursul acesta, tema ce v-o propun va fi:
IN AMINTIREA VERII
Puteti lucra cu andrelele sau cu croseta (vom avea doua premii, pentru fiecare categorie in parte), singura conditie care se impune e sa folositi fire in nuante de rosu, portocaliu, galben (hi, hi, exact ca si codurile ce le-am avut in aceasta vara) si alb.
Putem combina andrele cu croseta? La ceva lucrat cu andrele putem completa cu putin crosetat?
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| diana...ce spirit artistic ai!!!!, frumos....
ligia...ce bine ii vine hainuta fetitei, sa va traiasca |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kmn wrote:diana...ce spirit artistic ai!!!!, frumos.... ligia...ce bine ii vine hainuta fetitei, sa va traiasca |
|
| ligia,felicitari ptr set! e foarte frumos! |
|
| Ce lucruri frumoase lucrati! Mult spor tuturor . Ma si mir ca am curaj sa ma bag si eu pe aici dar..."curaj gaina ca maine te tai"
Maine sper sa-mi conving fetita sa stea la poza cu ele.
miha.raluca attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| miha.raluca....e foarte frumos setul tau, nu ai de ce sa fii nemultumita de el, sa il poarte cu drag fetita ta!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Miha raluca,ai facut un set foarte frumos |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Raluca este foarte frumos! |
|
| miha raluca ...ce dragut setul!!! |
|
| Raluca e tare draguta setul. Felicitari. |
|
| Multumesc frumos tuturor Ma bucur ca va place. Nu mai am de ce sa fiu nemultumita.dupa proba,fetita mea nu mai vroia sa-l dea jos si a plans dupa el.Pt ca e tare cocheta i-am facut si gentuta. Purtatoarea e multumita, eu sunt si mai si. Am reusit sa prind 2 poze ca nu statea deloc,si nici aparatul nu ajuta,sunt neclare si culorile modificate. miha.raluca attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Miha.raluca foarte frumos setul iar manechinul... no coment...sa-ti traiasca ! |
|
| endy wrote:Miha.raluca foarte frumos setul iar manechinul... no coment...sa-ti traiasca !
Multumesc |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ralu frumos tare setul tau ,iar de manechin scumpica foc |
|
| ligia27 wrote:ralu frumos tare setul tau ,iar de manechin scumpica foc
Multumesc Ma bucur mult ca va place. Era in program si fustita, sa vad daca imi iese, am mai facut doar una asta iarna. |
|
|