|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Carmen ,imi place tare mult bluzica ta e super !! |

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| carmen e tare frumoasa |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Pcinfo, felicitari pentru bluzita! Ti-a iesit foarte frumoasa, iar culoarea e atat de calda...
Mariana, vad ca a pus Camelia niste link-uri foarte folositoare, cred ca eu nu puteam sa explic asa de bine :)) |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Carmen e super bluza ! citi ochi ai pus sus ca-mi place decolteul ? |

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Carmen foarte frumoasa. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| pcinfo wrote:Iata si pozele cu cea de a doua bluza. Felicitari , este frumoasa foc , vreu si eu ,acum ca am terminat fusta as vrea sa incep de toate.Sa o porti cu drag, este frumoasa. |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Carmen, esti cea mai harnicuta concurenta din tot concursul! Felicitari si pentru a doua bluzica, e superba!
Maine stiti ca e ultima zi de postare a creatiilor. O mai astept pe draga de Tunderke, sper din tot sufletul ca a avut timp sa termine.
Azi am reluat pagina cu pagina acest topic sa verific de nu mi-a scapat cineva. Vreau sa va spun ca toate lucrurile sunt atat de frumoase, ca eu ma bucur ca nu trebuie sa votez.
O sa fac o parada a concurentelor, maine mai pe seara.
Multumesc celor care mi-au trimis fotografii prin mesaj privat. Am reusit sa le salvez si pe celelalte cu print screen.
Duminica va incepe votarea, dar postarea tuturor fotografiilor o voi face sambata seara, pentru ca in cazul in care aveti ceva de adaugat sa poata fi facut inainte de votare. |
|
| Valentina mai am un pic de lucru, sper din tot sufletul sa reusesc sa termin pana diseara, dar nu prea cred, incerc, am terminat manecile, mai am de la subbrat in sus sa fac.
|
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Tunderke, iti tin pumnii sa reusesti! Poti sa faci maine pozele, vor fi 3 zile de votare.
Acum hai sa pun creatiile celor ce au terminat. Daca sesizati o greseala, dati un semn ca sa pot modifica pana maine.
Pentru categoria ANDRELE:

Pentru categoria CROSETA:

|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| WAWWWWWWWWWWWWWW mami draga ce prezentare !!!! Am ramas foarte placut impresionata,FELICITARI !!!! |
|
| care mami??? VALICULE...minunata prezentare!!!!bravoooooo!! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow...cate frumuseti!!!!...ce greu va fi la votare!!!! felicitari tuturor!!! |
|
| Foarte frumos asa adunate toate. Va fi greu la votare.
|
|
| frumoasa prezentare,adevarul e ca si eu le am aranjate cam tot asa ptr cele 2 concursuri,mi-ai luat-o inainte,binenteles al tau e mai frumos,eu nu am descoperit inca numerele de unde sa le pun.sper sa nu ma acuzi de plagiat,chiar daca eu le am deja de mai mult de 1 saptamina aranjate,am facut amindoua acelasi lucru. |
|
|