Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Pentru ca va fi deja toamna cand se va incheia concursul acesta, tema ce v-o propun va fi:
IN AMINTIREA VERII
Puteti lucra cu andrelele sau cu croseta (vom avea doua premii, pentru fiecare categorie in parte), singura conditie care se impune e sa folositi fire in nuante de rosu, portocaliu, galben (hi, hi, exact ca si codurile ce le-am avut in aceasta vara) si alb.
Puteti sa le folositi in combinatie, sau doar una singura, dupa cum vine inspiratia, dar doar aceste culori.
REGULAMENT: - perioada concursului: 04 august - 15 septembrie 2012;
- perioada de votare: 16 - 18 septembrie 2012;
- poate participa orice persoana care se va inscrie pe forum pana la data terminarii concursului (15.09.2012)
- pot vota doar membrii inscrisi pe forum pana la data de 03.08.2012
- puteti participa cu cate creatii doriti, in limita timpului disponibil
- se cere obligatoriu o poza de inceput cu firul si instrumentele de lucru inainte de a incepe lucrul
- anuntarea castigatoarei/castigatorului se va face pe data de 19 septembrie
VA ASTEPT CU DRAG!
Sa aveti timp, spor si inspiratie!
|
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Interesanta tema Sigur o sa particip si eu, mai am rosu si vreau o bluzita pentru mine. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| roz intra in aceeasi categorie? LOL adica ca o variatiune la rosu?? |
|
| Interesanta tema. Poate ma bag si eu, sa vedem.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Faina provocare!Vin si eu...
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Si mie imi place tema propusa,as avea doar o obiectie,,nu vad de ce trebuie sa bagam ,,croseta aici ,, ptr crosetate sunt concursuri aparte si destule zic eu,,,croseta sa fie folosita doar ptr adaugat sau facut f putin,,o combinatie ceva,,se specifica clar ,,Articole tricotate ,,,,in rest mi se pare super ok . ESTE PAREREA MEA PERSONALA !! nu vreau sa se supere nimeni ptr asta |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| valentina wrote: rosu, portocaliu, galben (hi, hi, exact ca si codurile ce le-am avut in aceasta vara) si alb.
Puteti sa le folositi in combinatie, sau doar una singura, dupa cum vine inspiratia, dar doar aceste culori.
super tema ma bag si eu |
|
| ma bag si eu poate asa imi dau un impuls si reusesc sa termin ceva |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| petronela_gav wrote:Interesanta tema Sigur o sa particip si eu, mai am rosu si vreau o bluzita pentru mine. Petronela, te astept cu drag! Nu uita de poza de inceput cu firul si andrelele, respectiv croseta.
pcinfo wrote:roz intra in aceeasi categorie? LOL adica ca o variatiune la rosu?? Sigur ca da! Ca doar e tot o nuanta de rosu!
tunderke wrote:Interesanta tema. Poate ma bag si eu, sa vedem. M-as bucura sa vii si tu! Lucrezi frumos si ai ce ne arata!
Mihaela Andrei wrote:Faina provocare!Vin si eu... Te astept si pe tine cu drag!
gabyta wrote: Si mie imi place tema propusa,as avea doar o obiectie,,nu vad de ce trebuie sa bagam ,, croseta aici ,, ptr crosetate sunt concursuri aparte si destule zic eu,,,croseta sa fie folosita doar ptr adaugat sau facut f putin,,o combinatie ceva,,se specifica clar ,,Articole tricotate ,,,,in rest mi se pare super ok . ESTE PAREREA MEA PERSONALA !! nu vreau sa se supere nimeni ptr asta Gabyta, tin la parerea ta, dar eu am o problema mare... Pentru ca nu stiu a croseta, dar totusi ma tenteaza tema concursurilor in desfasurare de la croseta, am decis ca la concursul meu sa poata veni toata lumea care doreste. Sper sa ma intelegeti... Te pup si te astept pe aici cu lucrurile frumoase ce iti ies din maini.
ligia27 wrote:super tema ma bag si eu Ma bucur! Sa ai spor, draga mea!
Ia, hai, un "sut" iti dau eu! :018: Poftim la concurs!
Gata, am plecat, sa fiti cuminti si sa nu va certati! Plec sa-mi termin bagajele. Daca uit ceva sa stiti ca dau vina pe voi!
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| E ok Valentina,daca tu asta dorsti se respecta Vacanta placuta !! |
|
| frumoasa tema! ceva modele de inspiratie ne da cineva? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Super tema ! Pacat ca e taman ieri mi-am inceput un top rosu .
|
|
| mariana71 wrote:Super tema ! Pacat ca e taman ieri mi-am inceput un top rosu . cred ca nu se va supara nimeni ptr o zi si apoi,puteai sa nu ne spui,nu?parerea mea... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| ildi wrote:frumoasa tema! ceva modele de inspiratie ne da cineva?
Caut eu ceva sa vad ce am,doar ca am doar crosetate nu si tricotate. Flavyafetitza attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ildl ,ce m-ai facut sa rad .Nici nu m-am gandit la varianta de a nu spune, si nici nu mi se pare corect . Aseara ,cand am vazut tema,chiar imi spuneam ca na,am luat-o eu inainte si am anticipat startul. |
|
|