Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Mai pun si eu cateva modele pentru inspiratie ioana_m attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ioana ce frumos e setul de patura si botosei bat la pariu cal faci la aia mica?????????? imi place si ultima patura aia din patrate.super multumim |
|

| Da sunt foarte frumoase! Sa vad cum stau cu timpul si-i fac eu ceva :018: Momentan lucrez la o rochitica |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Am inceput si eu , o vestuta, sau poate o continui si o fac puloveras , mai vedem. O sa pun poze maine. |
|

| Spor la treaba!!! Asteptam pozele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| fetiliiiiii nu vreti deloc sa lucrati la frunzute ????
:921: |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Lucram , cu drag , dar fara spor. Am inceput, dar din pacate cum saptamana asta am fost in fiecare dupaa amiaza la Bacau, si ajungeam acasa dupa 11, nu imi mai trebuia nimik. Dar o sa recuperez saptamana viitoare. |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Eu am lucrat cu atata drag boleroul asta! De cum am vazut tema concursului, gandul m-a dus la un model ce-l aveam in plan de mult timp, dar acum am primit "ghiontul" sa-l si incep.
Am si doua poze din timpul lucrului (cum se prevede in regulament), doar ca nu am putut surprinde culorile reale.
Am folosit fir de bumbac lucios (sunt absolut indragostita de el, chiar si pe caldurile ce au fost, nu am transpirat deloc la maini) si a iesit ceva subtire si racoros numai bun de luat vara peste o rochitica cu bretele.
Gata cu vorbaria, hai sa pun si poze.

Si gata finisat! Mai ramane sa ma decid daca ii crosetez o brosa mac sau ii pun pamblicuta ca in modelul original.

|
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Absolut superbbb Valentina ! Ai putea sa ii faci chiar o brosa cu floricica de mac. Foarte frumos sigur o sa fac si eu unul .Felicitari |
|

| Vai cat este de frumos Un mac se potriveste de minune. |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Valentina,este superb. .Pe cate ochiuri ai inceput? |
|

| Mai pun niste poze pentru inspiratie. ioana_m attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| valentina....ce frumusete |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ioana,sunt foarte frumoase modelele.Nu aveau si scheme?. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Diseara ma apuc si eu de frunzulite. Trebuie sa aleg modelul.
|
|
|