Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Tema concursului: "FRUNZULITA".
Puteti lucra orice doriti, singura conditie e sa contina motivul frunzei.(model frunza,diagrama frunza,frunza atasata)
REGULAMENT:
- data concursului: 08 IUNIE - 08 IULIE; - perioada de votare 9 IULIE - 11 IULIE ora 00:00; (voteaza doar membrii inscrisi pe forum pana la data de azi 07 IUNIE care au postat un obiect lucrat de manuta lor, dar in afara concursului); -se poate participa cu cate obiecte doriti,votarea se va face in baza unui numar primit in ordinea intrarii in concurs, iar acesta il vom pune noi pe poza editata. Nu se voteaza persoana, ci piesa. - anuntarea castigatoarei/castigatorului 12 IULIE; - se cer minim 2 poze din timpul lucrului; - poate participa orice persoana inscrisa pe forum la data inceperii concursului; - perioada de concurs se poate mari la cererea participantelor; - daca aveti sugestii sau critici, le primim pe PM.
Vor fi 2 premii, unul de la mine unul de la gagaritz celei care obtine cele mai multe voturi.
VA ASTEPTAM CU DRAG!!!!!!!!!! SPOR LA TREABA!!!!!!!
PENTRU INSPIRATIE:
                     |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| frumoasa tema.ai o schema la reglanul rosu? |
|

| http://www.ravelry.com/patterns/library/autumn-leaves-8 |
|

| http://www.ravelry.com/patterns/library/cascade Asta e cel cu frunzulite langa nasturei. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| o tema frumoasa |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Frumoasa tema. |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Spor la treaba fetele ...atasez si eu citeva pozici daca vrea netul meu !! gagaritz attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Super ! si daca ma poate ajuta cineva cu schema de la poza 2 maieul verde as fi foarte fericita |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Gagaritz, super modele,ai cumva si schema la ele ?Ma intereseaza in special cea gri(nr. 6) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| inspiratie ailemac attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| endy wrote:Super ! si daca ma poate ajuta cineva cu schema de la poza 2 maieul verde as fi foarte fericita uite schema ildi attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| fetelor superbe modele.n-am crezut ca se pot face atatea lucruri frumoase cu o frunza |
|

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| am o intrebare,trebuie sa fie tricotata sau crosetata sau amandoua? |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| laly wrote:am o intrebare,trebuie sa fie tricotata sau crosetata sau amandoua? Trebuie sa fie tricotate deoarece suntem la ,,articole tricotate ,,parerea mea , |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| am doar ca nu prea le gasesc ,mi le-a amestecat calculatorul asta ..! gagaritz attached the following image(s):

|
|
|