Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Gabyta
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 78
| Este foarte draguta rochitica Gabytza, numai ca tema concursului este sarafanul sau salopeta. Amandoua sunt fara maneci. Asa ca nu cred ca poti participa la concurs cu frumoasa ta rochitica. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanius wrote:Este foarte draguta rochitica Gabytza, numai ca tema concursului este sarafanul sau salopeta. Amandoua sunt fara maneci. Asa ca nu cred ca poti participa la concurs cu frumoasa ta rochitica. Nui nimic mami draga ,,,macar ramane ca model ptr fete,, se poate adapta,,asteptam sa vedem fetele care ce au inceput ce au mai facut,,nu vine nimeni cu poze? Haideti fetele ,,facem galerie timp mai este destul |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Gabyta, e foarte frumoasa rochita si se aseaza foarte bine!
Felicitari! |
|

| green_eyes_11 wrote:Gabyta, e foarte frumoasa rochita si se aseaza foarte bine! Felicitari!
|
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| care e ultima zi de concurs? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Gabyta este foarte frumoasa rochita!
Imi place tare tot ceea ce lucrezi Am o idee - de ce nu-i detasezi manecile, o transformi in sarafan, si poti concura cu ea pentru ca e pacat sa nu fi printre concurente si cred ca va arata si asa foarte bine! |
|

| Marilum wrote:Gabyta este foarte frumoasa rochita! Imi place tare tot ceea ce lucrezi  Am o idee  - de ce nu-i detasezi manecile, o transformi in sarafan, si poti concura cu ea pentru ca e pacat sa nu fi printre concurente si cred ca va arata si asa foarte bine!
marilum ,multumesc,,si eu m-am gandit dar ficamea nu vrea si pace fara maneci ,,ea o vrea cu maneci |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| daca se prelungeste concursul o zi doua vin si eu cu sarafanul meu ..doar ca masura mai mare si inca nu e gata :)) |
|

| si vreau daca se poate sa mai prelungim!
last edit: am terminat sarafanul:010: daca nu e prea tarziu vreau si eu sa particip la concurs petronela_gav attached the following image(s):

|
|

| Foarte frumos sarafanul Petronela. Eu spun sa-i dam o sansa si lui gagaritz, si sa prelungim concursul cu inca o saptamana. Deci urmatoarea zi de votare este pe data de 22 Mai. |
|

| Poate pana pe data de 22 Mai apare si mami de gemeni cu sarafanul inceput inainte de Paste...... |
|

| multumesc
facem galerie pentru gargaritz si pentru mami de gemeni
|
|

| Petronela sa poarte sanatoasa puiuta ta sarafanul ca e tare frumos!!! si facem galerie ptr mami_de_gemeni si gagaritz |
|

|
multumesc |
|
|