Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| gabyta , minunat [sa o postezi si pe domnisoara gata imbracata ] |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| endy wrote:gabyta , minunat [sa o postezi si pe domnisoara gata imbracata ] multumesc ,,,da ,cu siguranta o voi poza |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Gabyta ce frumos lucrata rochita astept si eu sa vad pe Lucy imbracata cu ea |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Gabyta ca de obicei, numai lucruri frumoase iti ies din manute,felicitari!
 |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| tu gabyta....tu vrei sa ne omori cu zile?:018: superbisima...abia astept sa o vad gata... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabyta wrote:Multumesc fetele ptr sustinere  ,,,mult spor la cine a mai inceput si hai fetelor asteptam pozici  ce ma mai distrez eu aici,,,desi nu am mai dat de multisor pe aici,,,,, dana iubyta daca ai stii ce imprastiata sunt cateodata  ca nu stiu de pe unde sa ma adun  ,dar ai dreptate intr-un fel ,,la lucrul de mana trebuie sa iasa cum vreau eu ,,atata fac si desfac pana am rezultatul dorit....... Bunnnnnn.....sa va arat pe unde sunt cu rochituca lu ficamea,,,astazi stateam si ma gindeam,,doamne cum creste ,,aproape ca e marimea ptr mine --LUNGIMEA ROCHITEI ESTE DE 70 CM ,,,de la umar pana jos . Maine ma apuc de maneci care se vede ca le fac cu tehnica reglan dar de jos. Fustita de la rochita desii nu pare e facuta pe 310 ochi cu ace de 2  va jur ca ma dureau buricele la degete ,dar merita sta atat de bine asezata,,super,,sunt tare incantata Wow arata minunat. Merita tot efortul depus |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| pffffffffffffffff gabyta e minunata...dar sa iti zic ca tu sigur nu ai toate "manutele"pe acasa cum faci sa lucrezi atat de mult si atat de frumos???????? ai vreun secret ceva? si eu imi dau toata silinta dar nu stiu daca voi ajunge vreo data la nivelul tau..si nu numai..sunteti multe fete care lucrati mult si extrem de ordonat imi place mult de voi si ma bucur ca v-am intalnit aici mult spor in continuare la toate |
|
| gabytza ce minunata e .nici nu ma asteptam la altceva |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 78
| Salutari. Demult nu am mai intrat sa vad ce s-a intamplat. Asta pentru ca am fost in concediu, si nu am avut net peste tot. Am vazut ca intre timp ati mai lucrat. Foarte frumoasa rochitzica-sarafan Gabyta.
|
|

Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| gabytza |
|

| Multumesc fete dragi ,,ma bucur ca va place ,, si ficamea e f incantata de ea ,,acuma dimineata i-am probat rochita ca trebuie sa ai cos fermoarul si sa o termin la guler,,am vrut sa ai fac cretulini pe margine la maneci si jos dar ea nu vrea ,,zice ca ai place asa. Am lasat rochita mai lunguta ,nu chiar scurta de tot deoarece vreau sa o poarte si la toamna,,ca sigur in vara asta se ,,lungeste ,,cresc ca din apa copii astia. Manecile cred ca am sa le desfac si le fac din nou fara modelasul ala pe margini ,,nu prea imi place cum se vede asezat pe umar,,nu e rau,,dar nu ma convinge prea mult. gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| bravo gabyta!!! manicele intr-adevar nu se aseaza prea bine asa indoite. fa o bata micutasa stea drepte! pupici |
|
| gabyta wrote:Multumesc fete dragi  ,,ma bucur ca va place ,, si ficamea e f incantata de ea ,,acuma dimineata i-am probat rochita ca trebuie sa ai cos fermoarul si sa o termin la guler,,am vrut sa ai fac cretulini pe margine la maneci si jos dar ea nu vrea ,,zice ca ai place asa. Am lasat rochita mai lunguta ,nu chiar scurta de tot deoarece vreau sa o poarte si la toamna,,ca sigur in vara asta se ,,lungeste ,,cresc ca din apa copii astia. Manecile cred ca am sa le desfac si le fac din nou fara modelasul ala pe margini ,,nu prea imi place cum se vede asezat pe umar,,nu e rau,,dar nu ma convinge prea mult. Woww, iese minunat. Sa ai spor mami. |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ca de obicei, o incantare ce iese din mainile tale Gabita, felicitari! |
|

| Multumesc fete dragi !! |
|
|