Concurs "Maini indemanatice nr. 28"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
gabyta , minunat [sa o postezi si pe domnisoara gata imbracata ]
gabyta
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
endy wrote:
gabyta , minunat [sa o postezi si pe domnisoara gata imbracata ]

multumescpupici ,,,da ,cu siguranta o voi poza topai pupici
miriam
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Gabyta ce frumos lucrata rochitanewclap astept si eu sa vad pe Lucy imbracata cu eabounce
sandica80
Scris: Tuesday, May 1, 2012 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Gabyta ca de obicei, numai lucruri frumoase iti ies din manute,felicitari!newclap newclap newclap

img
kmn
Scris: Tuesday, May 1, 2012 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
tu gabyta....tu vrei sa ne omori cu zile?:018:
superbisima...abia astept sa o vad gata...
Mami_de_gemeni
Scris: Tuesday, May 1, 2012 10:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
gabyta wrote:

Multumesc fetele ptr sustinerepupici pupici pupici pupici computerlove ,,,mult spor la cine a mai inceput si hai fetelor asteptam pozicimajoreta majoreta majoreta

sic hohot hohot hohot ce ma mai distrez eu aici,,,desi nu am mai dat de multisor pe aici,,,,,
dana iubyta daca ai stii ce imprastiata sunt cateodata banghead ca nu stiu de pe unde sa ma adun hohot ,dar ai dreptate intr-un fel ,,la lucrul de mana trebuie sa iasa cum vreau eu ,,atata fac si desfac pana am rezultatul dorit.......
Bunnnnnn.....sa va arat pe unde sunt cu rochituca lu ficamea,,,astazi stateam si ma gindeam,,doamne cum creste ,,aproape ca e marimea ptr mine sic dance hohot
--LUNGIMEA ROCHITEI ESTE DE 70 CM ,,,de la umar pana jos .
Maine ma apuc de maneci care se vede ca le fac cu tehnica reglan dar de jos.
Fustita de la rochita desii nu pare e facuta pe 310 ochi cu ace de 2banghead banghead va jur ca ma dureau buricele la degete ,dar merita sta atat de bine asezata,,super,,sunt tare incantatahearts

Wow arata minunat. Merita tot efortul depusbravo bravo bravo bravo
mimisor
Scris: Wednesday, May 2, 2012 10:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
pffffffffffffffff gabyta e minunata...dar sa iti zic ca tu sigur nu ai toate "manutele"pe acasahohot
cum faci sa lucrezi atat de mult si atat de frumos????????alcool ai vreun secret ceva?
si eu imi dau toata silinta dar nu stiu daca voi ajunge vreo data la nivelul tau..si nu numai..sunteti multe fete care lucrati mult si extrem de ordonat
imi place mult de voi si ma bucur ca v-am intalnit aici
mult spor in continuare la toatenewclap newclap newclap
dana78
Scris: Wednesday, May 2, 2012 2:28 PM

gabytza ce minunata e .nici nu ma asteptam la altcevalove newclap newclap newclap newclap newclap
oanius
Scris: Friday, May 4, 2012 7:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/13/2010
Salutari. Demult nu am mai intrat sa vad ce s-a intamplat. Asta pentru ca am fost in concediu, si nu am avut net peste tot.sorry1
Am vazut ca intre timp ati mai lucrat.
Foarte frumoasa rochitzica-sarafan Gabyta.thumright thumleft
oachi
Scris: Friday, May 4, 2012 7:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2011
gabytza newclap newclap newclap newclap newclap
gabyta
Scris: Friday, May 4, 2012 9:16 AM
Nivel

Multumesc fete dragipupici computerlove ,,ma bucur ca va place ,, si ficamea e f incantata de ea ,,acuma dimineata i-am probat rochita ca trebuie sa ai cos fermoarul si sa o termin la guler,,am vrut sa ai fac cretulini pe margine la maneci si jos dar ea nu vrea ,,zice ca ai place asa.
Am lasat rochita mai lunguta ,nu chiar scurta de tot deoarece vreau sa o poarte si la toamna,,ca sigur in vara asta se ,,lungeste ,,cresc ca din apa copii astia.
Manecile cred ca am sa le desfac si le fac din nou fara modelasul ala pe margini ,,nu prea imi place cum se vede asezat pe umar,,nu e rau,,dar nu ma convinge prea mult.

gabyta attached the following image(s):
dscn5932.jpgdscn5935.jpgdscn5934.jpgdscn5936.jpgdscn5937.jpgdscn5938.jpg

oachi
Scris: Friday, May 4, 2012 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2011
bravo gabyta!!! manicele intr-adevar nu se aseaza prea bine asa indoite. fa o bata micutasa stea drepte! pupici
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, May 4, 2012 10:10 AM

gabyta wrote:
Multumesc fete dragipupici computerlove ,,ma bucur ca va place ,, si ficamea e f incantata de ea ,,acuma dimineata i-am probat rochita ca trebuie sa ai cos fermoarul si sa o termin la guler,,am vrut sa ai fac cretulini pe margine la maneci si jos dar ea nu vrea ,,zice ca ai place asa.
Am lasat rochita mai lunguta ,nu chiar scurta de tot deoarece vreau sa o poarte si la toamna,,ca sigur in vara asta se ,,lungeste ,,cresc ca din apa copii astia.
Manecile cred ca am sa le desfac si le fac din nou fara modelasul ala pe margini ,,nu prea imi place cum se vede asezat pe umar,,nu e rau,,dar nu ma convinge prea mult.

Woww, iese minunat. Sa ai spor mami.bravo bravo majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
verusca
Scris: Friday, May 4, 2012 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
ca de obicei, o incantare ce iese din mainile tale Gabita, felicitari!
gabyta
Scris: Friday, May 4, 2012 10:44 AM
Nivel

Multumesc fete dragi !!pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.